Android Wear -laitteet (LG G Watch, Samsung Gear Live & Motorola Moto 360) saivat 4.4W_r2-päivityksen, joka parantaa laitteiden akunkestoa, mahdollistaa Google Now -korttien piilottamisen myöhempää lukua varten pyyhkimällä niitä alaspäin, lisää tuen bluetooth-kuulokkeille ja kappaleiden synkronointiin Play Music -soittimesta kellon muistiin. Musiikin synkronointiin tarvitaan kuitenkin päivitetty versio Play Music -soittimesta, joka on jaossa vasta Android 5.0:n mukana. (Hätähousut voivat päivittää sovelluksen tämän linkin takaa löytyvällä tiedostolla.)

Lisäksi päivitys tuo mukanaan tuen Sony Smartwatchin GPS -sirulle. Moto 360 -käyttäjille päivityksessä on paketoituna mukana parannettu kellonajan synkronointi puhelimen kanssa ja dynaaminen näytön kirkkaudensäätö.

Päivitys jaetaan puskuroidusti, joten ei kannata panikoida, vaikka päivitys ei olisi heti saatavilla.