Paljon huomiota saanut LG G Watch R Android Wear -alustalla lanseerataan viimeinkin Suomessa. G Watch R on maailman ensimmäinen älykello, joka hyödyntää koko P-OLED-kellotaulunsa (Plastic-OLED) näyttöpinta-alana. Berliinissä IFA 2014 -messuilla esitelty malli tulee myyntiin Suomessa marraskuun ensimmäisellä viikolla.


– G Watch R on klassisen pyöreän näyttönsä ansiosta ensimmäinen aidon rannekellon näköinen älykello, mikä luo täydellisen kokonaisuuden älykkäitä toimintoja ja tyylikästä muotoilua, sanoo Susanne Persson, LG Electronicsin mobiilituotteiden Pohjoismaiden tuoteasiantuntija. – Olemme innoissamme tuotteen lanseerauksesta Suomessa juuri sopivasti isänpäiväksi ja jouluksi.

G Watch R on saanut inspiraation klassisesta rannekellosta, joka on antanut laitteelle pyöreän kellotaulunsa. Kellotaulu, kuvat, sovellukset ja valikot piirtyvät OLED-näytölle kirkkaasti ja selkeissä väreissä joka kulmasta, jopa hyvin kirkkaassa valossa.

LG G Watch R -älykellossa on käytetty korkealaatuisia materiaaleja kuten ruostumatonta terästä ja alumiinia. Ajattoman kuoren sisältä löytyy tehokas ja energiaa säästävä 1,2 GHz:n Qualcomm -prosessori sekä kaikkien aikojen tehokkain, 410 mAh:n akku Android Wear -alustalla. G Watch R -älykellossa on 512 MB:n RAM-muisti ja 4 GB:n muisti sovelluksille ja tiedostoille. Lisäksi kello on pölyn- ja vedenkestävä IP67-suojaluokituksen mukaisesti, mikä tarkoittaa, että kello muun muassa selviää 30 minuuttia metrin syvyisessä vedessä. Mukana tuleva ranneke on aitoa nahkaa, mutta kelloon voi tuoda yksilöllisemmän ilmeen, sillä standardinmukaiset 22 millimetrin rannekkeet sopivat siihen.

LG:n viimeisin älykello on varusteltu kuudella uudella kellotaululla (yhteensä 24 vaihtoehtoa) sekä näytön himmennyksellä ja muilla kehittyneillä virransäästöominaisuuksilla.

Tekniset tiedot:

  • Prosessori: 1.2GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400
  • Näyttö: 1,3 tuuman P-OLED (320 x 320)
  • Muisti: 4GB eMMC ROM / 512MB RAM
  • Akku: 410mAh
  • Käyttöjärjestelmä: Android Wear™ (yhteensopiva Android 4.3 -pohjaisten tai myöhempien laitteiden kanssa)
  • Sensorit: 9 akselia (gyro/kiihtyvyysanturi/kompassi), ilmapuntari, PPG
  • Väri: musta
  • Muuta: pölyn- ja vedenkestävä (IP67)