LG:n lippulaivamalli, G3, saa ensimmäisenä LG:n puhelimena Android 5.0 Lollipopin viimeisimmät ja älykkäimmät toiminnot. Pohjoismaiden julkaisu on suunniteltu joulukuuksi.

LG Electronics on aloittanut halutun Android 5.0 Lollipop -käyttöjärjestelmän päivitykset LG G3 -puhelimelle Euroopan markkinoilla. Ensimmäisenä päivitys tulee saataville Puolassa marraskuun toisella viikolla, mikä tekee LG:stä ensimmäisen globaalin matkapuhelinvalmistajan, joka tuo Lollipop-päivityksen asiakkailleen. Pohjoismaissa päivitys tulee LG G3 -puhelimeen joulukuussa. Lisäksi LG julkistaa pian aikataulun muiden puhelimiensa päivittämiseksi.

Androidin viimeisimmässä versiossa on useita parannuksia, kuten käyttöjärjestelmän uusi ilme, joka tuo parempaa syvyyttä, varjoja ja animaatioita. Ilmoituksia on paranneltu niin uudella ulkoasulla kuin värimaailmalla, ja ne saa näkyviin myös lukitulle näytölle. Lisäksi päivitys tuo uuden turvallisuusominaisuuden, joka yksinkertaistaa yhteyksiä laitteiden välillä. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät pystyvät avaamaan älypuhelimensa lukituksen myös silloin, kun laite muodostaa Bluetooth-yhteyden kautta parin jonkin toisen laitteen kanssa, kuten LG G Watchin tai G Watch R:n. Lisäksi Lollipop tuo mukanaan Android Runtime -ohjelmiston (ART), joka parantaa laitteen suorituskykyä.

– LG on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen mobiilikokemuksen ja siksi prioriteettinamme on tuoda Android Lollipop kaikille G3-käyttäjille niin pian kuin mahdollista, sanoo Dr. Jong-Seok Park, LG Electronics Mobile Communications Companyn toimitusjohtaja. – Android 5.0:n uudet toiminnot ja parannukset tuovat LG G3 -puhelimeen uuden käyttäjäkokemuksen ja tekevät siitä entistäkin paremman.