Samsung ja DNA avaavat Samsung Experience Store -myymälän Turkuun torstaina 4.12. klo 10. Konseptimyymälä avataan Eerikinkadun ja Aurakadun kulmaan Kauppatorin laidalla osoitteessa Eerikinkatu 13. Aiempi konseptimyymälä, joka oli ensimmäinen lajiaan Pohjoismaissa, avattiin viime syyskuussa Helsingissä.

Myymälässä voi tutustua Samsungin puhelimiin, tableteihin ja lisälaitteisiin – joskus jo ennen niiden tuloa myyntiin. Konseptimyymälän ideana on pelkän laitetarjonnan lisäksi tutustuttaa käyttäjät uusiin ideoihin laitteiden käyttämiseksi. Myymälässä on tarjolla myös DNA:n palvelut.

Liikkeessä on myös Samsungin huoltopiste, jonne voi tuoda laitteita huollettavaksi operaattorista riippumatta. Myös huoltopulella on avajaistarjouksia. Esimerkiksi Samsungin puhelinten näyttöjen vaihto onnistuu kaksi viikkoa hintaan 80 euroa. Kampanjassa ovat mukana Galaxy S3 / S3 4G,  Galaxy S3 mini, Galaxy S4 / S4 4G, Galaxy S4 mini, Galaxy S5, Galaxy S5 mini, Galaxy Note 2, Galaxy Note 3 sekä Galaxy Alpha.

Lue Samsungin tiedote täältä.