Uutisoimme hetki sitten HTC One M9:n tuotetietojen ja kuvien vuotamisesta julkisuuteen. Nyt laitteen tuotevideot ovat myös vuotaneet Youtubeen, joten HTC:n sunnuntain julkaisu ei jätä enää hirveästi arvailujen varaan.

Ensimmäinen video nimeltä ”intro” vahvistaa ennakkoon vuotaneet tiedot 20 megapikselin kamerasta, aktiivisesta työpöydästä, Ultrapixel –tekniikkaa käyttävästä etukamerasta ja kolmesta värimallista. Video on pystymallinen, joten se on todennäköisesti suunniteltu näytettäväksi pressitilaisuudessa.

Toinen video esittelee HTC Onen –teemaeditoria, joka mahdollistaa puhelimen kustomoinnin oman mielen mukaan. Video on valitettavasti äänetön, mahdollisen HTC:n poistopyynnön välttämiseksi.

Kolmas video esittelee puhelimen kamerasovelluksen eri toimintoja. Myös tämä video on valitettavasti äänetön.