LG julkaisi MWC 2015:ssa LG Watch Urbanen. Urbane on LG:n täysin metallinen tyylitelty Android-älykello. Teknisiltä ominaisuuksiltaan se on sama kuin LG Watch R, eli paketista löytyy 1,3″ pyöreä POLED-näyttö (320×320), 1,2 GHz:n Snapdragon 400, 512 Mt muistia ja 4 Gt tallennustilaa, 410 mAh:n akku ja paketti on IP67-sertifioitu. Laitteessa on myös sykemittari sekä virransäästötoiminto, jossa kello näytetään himmennettynä.

Urbane-malli on R-mallia hieman sirompi ja näyttävämpi, väreinä ovat kulta ja hopea. LG Watch Urbane on saatavilla Suomessa huhtikuun aikana ja suositushinta on 349 euroa.

LG Watch Urbanesta on myös SIM-kortillinen LTE-versio, jonka ominaisuuslistalta löytyvät mm. NFC ja push-to-talk ja 700 mAh:n akku. Malli on ensimmäinen LG:n Wearable Platform -sarjassa, jonka sisuksista löytyy WebOS-käyttöjärjestelmä.

 

httpvh://www.youtube.com/watch?v=6tdfW8dnifk

LG_Watch_Urbane_Silver1 LG_Watch_Urbane__Lifestyle_2 LG_Watch_Urbane__Lifestyle_3

 

LG:n tiedote

 

päivitety hinta ja saatavuus