Espoo, 24. maaliskuuta 2015 – Samsung esittelee tänään koko perheelle sopivan Galaxy Tab A -tablettitietokoneen. Se selviytyy useimmista perhearjen haasteista. Sillä voi muun muassa etsiä reseptejä, lukea kirjoja ja lehtiä, soittaa videopuheluita ja päivittää sosiaalisen median palveluita.

Galaxy Tab A on suunniteltu sopimaan sekä aikuisten että lasten käyttöön. Tabletti on ohut, kevyt ja muotoilultaan moderni. Takakannen materiaalivalinnan ansiosta tabletti pysyy helposti myös perheen pienimpien hyppysissä.

Kirkas kuva myös ulkona
Galaxy Tab A:lla netissä surffailu ja kirjojen lukeminen onnistuu missä vaan. Näyttö tunnistaa ympäristönsä valoisuuden ja mukauttaa kirkkauden siihen sopivaksi. Pimeässä makuuhuoneessa kirkkautta on vähemmän, ulkona auringossa enemmän.

Aseta omat rajasi

Perheen pienimmille suunnitellussa Kids Mode -tilassa tabletin käyttöliittymä muuttuu värikkääksi ja lapsiystävälliseksi. Aikuinen voi helposti varmistaa, ettei lasten peliaika veny. Kids Mode lukitsee tabletin ennalta-asetetun käyttöajan jälkeen. Tabletin voi sen jälkeen avata vain pin-koodilla.

– Galaxy Tab A on jokapaikantabletti, jonka voi ottaa mukaan kaikkialle. Kirkkaan näytön ansiosta se toimii yhtä hyvin ulkona auringonpaisteessa kuin kotisohvalla. Koko perhe voi ottaa mukaan kaikki suosikkivideonsa ja -kuvansa, sillä tabletti tukee jopa 128 Gt:n microSD-kortteja, sanoo Samsungin tablettien myyntijohtaja Antti Holopainen.

Perheen rahaliikenne, syntymäpäiväkutsut ja kirjeenvaihto voidaan hoitaa Galaxy Tab A:lla. Microsoft Office Mobile -paketti on tabletissa esiasennettuna ja sen mukana tulee 100 Gt ilmaista Microsoft One Drive -pilvitallennustilaa kahden vuoden ajaksi.

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy Tab A on varustettu 9,7-tuumaisella näytöllä (1024 x 768, 4:3). Tabletti on saatavana 4G- ja Wi-Fi-versiona. Siinä on neliydinsuoritin (1.2GHz) ja Android 5.0 -käyttöjärjestelmä (Lollipop). Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wifi direct, BT v4.0 LE, USB 2.0. 1,5 GB RAM-muistia (4G-versiossa 2GB) ja 16/32 Gt tallennustilaa. Tuki jopa 128 Gt:n microSD-muistikortille. 6000 mAh:n akku. Saatavilla loppukeväällä. Suositushinnat 349€ (Wifi) ja 449€ (LTE).