Samsungin suosittu Galaxy Xcover -puhelinsarja saa täydennystä uudella tulokkaalla. Galaxy Xcover 3 on tarkoitettu varsinkin vaativissa olosuhteissa työskenteleville käyttäjille, jotka tarvitsevat pitkään kestävän akun, hyvät yhteydet, 4G-nopeudet ja vesi- ja pölytiiviin laitteen. Uuden Galaxy Xcover 3 mallin tallennustila on kaksinkertainen edeltäjäänsä verrattuna.

Galaxy Xcover 3 – kestävä ja älykäs

Galaxy Xcover 3 on kestävä, mutta suorituskyvystä tai ulkonäöstä ei ole tingitty. Se on vahvistettu, mutta ohut ja tyylikäs. Puhelimen ergonomisen muotoilun ansiosta sitä on helppo käyttää myös hanskat kädessä. Näytön koko on kasvanut Galaxy Xcover 2:n neljästä tuumasta neljään ja puoleen tuumaan (800×480 resoluutiolla). Se tekee surffailusta ja kirjoittamisesta helpompaa. Puhelin on vesitiivis metrin syvyydessä 30 minuutin ajan. Se on myös IP67-suojaluokituksen mukaisesti kokonaan pölytiivis. Puhelimella on myös MIL-STD 810G -luokitus.

Galaxy Xcover 3:ssa on tehokas akku (2200mAh), joka kestää pitkään. Valmiusaikaa voi lisätä käyttämällä virransäästötilaa, jolloin kymmen prosentin latauksella puhelin kestää valmiustilassa vuorokauden. Sen avulla puhelimen akku ei lopu, vaikka latausmahdollisuutta ei olisi lähellä.

Varma valinta
Galaxy Xcover 3 -puhelimessa on otettu myös yritysten tietoturvavaatimukset huomioon. Se on varustettu Samsung KNOX -mobiiliturvaratkaisulla, joka tarjoaa luotettavaa tietoturvaa erottelemalla työ- ja vapaa-ajan tiedostot. Sen lisäksi puhelimessa on tuki MDM-hallintaratkaisuille (Mobile Device Management), Active Directorylle ja MS Exhange -servereille. Lisätty RAM-muisti tekee työsovellusten (yhteensä 1,5 gigatavua) ja datan käyttämisestä nopeampaa.

Laitteessa on 8 gigatavua tallennustilaa joka on laajennettavissa mikroSD -kortein ja 1.2Ghz neliydinprosessori. Etukamerana toimii 2mpix-kenno ja pääkamerana salamalla varustettu 5mpix-kenno.

Xcover 550 – yksinkertaisempiin tarpeisiin
Kevään aikana lanseerataan myös perinteisillä puhelinnäppäimillä varustettu Xcover 550, jonka ominaisuudet soveltuvat pienyrityksille ja organisaatioille, jotka eivät tarvitse yritysdataa mobiilisti. Puhelimella onnistuu perustoiminnot, kuten puheluiden soittaminen ja tekstiviestien lähettäminen ja Xcover 3:n tapaan sen ulkokuori on vahvistettu ja IP67-sertifioitu.

Galaxy Xcover 3 ja Xcover 550 tulevat kauppoihin huhtikuussa. Galaxy Xcover 3 suositushinta on 289 euroa ja Xcover 550 suositushinta 129 euroa.

Lähde: Samsung tiedoite