Withings on julkaissut kaksi uutuutta aktiviteettirannekkeiden kilpailluille markkinoille. Withings Activité ja Activité Pop ovat Android-yhteensopivia analogiseen kelloon integroituja aktiviteettirannekkeita, jotka seuraavat käyttäjänsä liikuntaa. Molemmat laitteet ovat myös täysin yhteensopivia Google Fitin kanssa. Withingsin mukaan uutuudet täydentävät heidän jo olemassaolevaa valikoimaansa Android-yhteensopivilla terveyden ja aktiviteetin seurantalaitteissa.

Withings tuo samaan aikaan tarjolle myös Withings Health Maten, sovelluksen jolla käyttäjä pystyy seuraamaan Android-laitteellaan kaikkien yhteensopivien laitteiden tarjoamaa dataa käyttäjän terveydestä ja aktiviteeteista.

Withings Activité ja Activité Pop eivät sisällä älykkäitä ominaisuuksia pelkästään aktiviteettirannekkeena, vaan yhtiö on myös tuonut perinteiseen analogiseen viisarikelloon uusia käyttöä helpottavia ominaisuuksia. Kellon viisarit esimerkiksi siirtyvät automaattisesti uuteen, oikeaan, aikaan kun käyttäjä siirtyy toiselle aikavyöhykkeelle. Lisäksi kelloille luvatan vedenkestävyyttä aina 30 metrin syvyyteen asti.

Withingsin arvion mukaan kellojen hinnat tulevat olemaan noin 390 € ja 149,95 €, Pop-mallin ollessa kahdesta se edullisempi.

Androidsuomi kirjoittaa laitteista ensi-tuntumat ja täydellisemmän testiraportin heti kun saamme laitteet kokeiltaviksi, eli hyvinkin pian.