Samsung Galaxy S6 Edgen ostajat saattavat joutua käymään vaihdattamassa laitteensa liikkeessä takuuvaihtona, sillä osassa Suomen lehdistöllekin tulleista testilaitteista on havaittu ongelma, jossa reunanäyttö on värjäytynyt vihreäksi. Ongelma on erityisen näkyvä, kun näytöllä on valkoista tai muuta vaaleaa väriä. Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, on ongelma yllättävän ikävä. Netissä on tämä ongelma jo nimetty ”Green Tint Issueksi”. Androidsuomen testilaitteessa ei tätä ongelmaa ollut, mutta esimerkiksi Muropaketti-sivuston testiyksilössä, josta saimme kuvan, oli ongelma hyvinkin vahvasti näkyvissä. Kiitos Muropaketin Juha Kokkoselle kuvan luovuttamisesta käyttöömme tätä artikkelia varten. Samsung on kuitenkin jo alustavasti kertonut, että vialliset yksilöt vaihdetaan normaalin takuumenettelyn mukaisesti. Tämä on kuitenkin ikävä ongelma johon ostajan kannattaa varatua.