Berliini 2. syyskuuta 2015 – Aivan Berliinin IFA-messujen alla julkistettu GIGASET ME -älypuhelinsarja on alan uusi huipputuote myös muussa kuin visuaalisessa mielessä. Sarjassa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, alan uusin teknologia, innovatiivinen kameratekniikka, optimoitu hifitasoinen ääni, huipputason suorituskyky, intuitiiviset, käyttäjän elämäntapaan sovitettavissa olevat ominaisuudet sekä vertailukelpoisiin puhelimiin verrattuna täysin uudet ominaisuudet.

GIGASET ME – ja GIGASET ME Pure –älypuhelinten viiden tuuman Full-HD-teräväpiirtonäytössä on erinomainen kontrasti, joka vastaa täysin useimpien käyttäjien päivittäisiä tarpeita. GIGASET ME Pro -älypuhelimen Full HD-tasoinen 5,5-tuuman näyttö soveltuu ihanteellisesti prosessointivoimaa vaativien peli- ja viihdesovellusten näyttämiseen.

Innovatiivinen kameratekniikka

GIGASET ME –älypuhelimen innovatiivinen, safiirilla suojattu kamera sopii sekä innokkaille harrastajille, Instagram-palvelun käyttäjille että satunnaisille näppäilijöllekin. Kuvanotto tapahtuu silmänräpäyksessä jopa 0,16 sekunnin automaattitarkennuksen avulla GIGASET ME ja GIGASET Pure malleilla. GIGASET ME Pro -mallissa on 0,2 sekunnin automaattitarkennus. Kaikissa malleissa on korkean resolution kahdeksan megapikselin etukamera, jossa on 120-asteen laajakulmalinssi. Vaikka GIGASET ME –puhelimen 16 megapikselin ja GIGASET ME Pure –mallin 13 megapikselin pääkamerat edustavat jo sinällään huipputeknologiaa, GIGASET ME Pro -puhelimen 20 megapikselin kamera saa vaativammankin käyttäjän pulssin kiihtymään. Kamera takaa erinomaisen syvän tarkennuksen ja jopa viiden senttimetrin makro soveltuu täydellisesti lähikuvien ottamiseen. GIGASET ME- ja ME Pro -mallien pääkamerassa on kaksisävyinen salama, joka tuottaa ihanteellisen sekoituksen viileää ja lämmintä valoa. ME Pure -mallissa on yksisävyinen salama. GIGASET ME -sarjan innovatiiivisen Focus Later -ominaisuuden (tarkennus kuvanoton jälkeen) innoittajana on toiminut ammattikäyttöön tarkoitettujen kameroiden SLR-tekniikka. Kameran pienen moottorin avulla käyttäjä voi tarkentaa tietyyn kuvanosaan kuvanoton jälkeen. GIGASET ME -sarjan älypuhelimet tallentavat videokuvaa terävällä 2K-tarkkuudella

Optimoitu hifitasoinen ääni

GIGASET ME -sarjan äänijärjestelmän luotettava toiminta ja harmoninen äänentoisto saavat käyttäjän ihastumaan. Korkealaatuisen HD-tasoinen ääni vastaa kaikkia nykyisiä äänenlaadulle ja -toistolle asetettavia vaatimuksia. Kaikissa malleissa on GIGASETIN oma hifipiirisarja mukaan lukien musiikintoistoon optimoidulle Dirac HD Sound®. Piirisarja hyödyntää myös CD-laatuista ääntä langattoman yhteyden kautta tarjoavaa CSR Bluetooth®-audioteknologiaa. Tämän lisäksi GIGASET ME -sarja tukee FLAC-, WAV- ja APE-tiedostomuotoja, jotka takaavat äänen virheettömyyden myös liikkeellä ollessa. GIGASETIN sitoutuminen persoonallisten älypuhelinten suunnitteluun heijastuu korkealaatuisten korvanappikuulokkeiden ulkonäössä. Kuulokkeissa on sotkeutumattomat lattakaapelit. Puhelinten kahden sisäänrakennetun mikrofonin äänenlaatu on erinomainen myös meluisissa ympäristöissä. Toinen mikrofoneista äänittää taustamelua erityisen tätä tarkoitusta varten suunnitellun piirisarjan avulla suodattaen samalla melua pois, ja toinen mikrofoneista mikrofoneista on optimoitu puhumiseen.

Lähes rajaton suorituskyky

Kaikissa malleissa on kehityksen kärkeä edustava, toimintavarma, 64-bittinen kahdeksan ytimen prosessori, joka GIGASET ME ja GIGASET ME Pro -malleissa on Snapdragon™ 810 ja GIGASET ME Pure -mallissa Snapdragon™ 615. Adreno™ 430 –grafiikkaprosessorilla varustettu GIGASET (GIGASET ME Pure: Adreno™ 405) on huippusuorituskykyinen ja soveltuu erinomaisesti moniajoon. Lisäksi puhelimessa on supranestepohjainen käyttöliittymä, Android 5.1.1 sekä hienoimmat sovellukset ja 3D-pelejä. Suurikapasiteettinen kolmen gigatavun DDR4-muisti (GIGASET ME Pure: kahden gigatavun DDR3-muisti) takaa hyvän käyttökokemuksen. Laaja 32 gigatavun sisäinen muisti (GIGASET ME Pure: 16 gigatavua), the GIGASET ME – sarja tarjoaa riitävästi tilaa musiikin, valokuvien ja videon tallentamiseen. Lisätallennustilaa haluavat voivat hankkia vaikkapa 128 gigatavun microSD-koritin. Lisäksi puhelimissa on kaksi paikkaa SIM-kortille, joista toista voi käyttää myös lisätallennustilana. GIGASET ME on markkinoiden ensimmäisiä älypuhelimia, joissa kaikissa sarjan puhelimissa on uusin C-tyypin USB -portti. USB-liitin voidaan laittaa porttiin kummin päin tahansa, mistä johtuen porttien rikkoontuminen on nyt jäänyt historiaan. Tämän standardin ansiosta älypuhelimet voidaan ladata kaksi kertaa aiempaa nopeammin ja niiden tiedonsiirtonopeus on merkittävästi lisääntynyt. GIGASET on myös akkukapasiteetin osalta edeltäkävijä. GIGASET ME -sarjan älypuhelimien akut ovat sulavalinjaisia ja optimoituja energiatehokkuuteen. Akku kestää jopa 24 tuntia yhtämittaista puhelua ja musiikinkuuntelua 34 tuntia yhteen soittoon.

Käyttäjän elämäntapaan sovitettavissa olevat ominaisuudet

Kaikissa sarjan malleissa voi käyttää samanaikaisesti kahta nopeaa LTE 6 SIM -korttia, joiden siirtonopeus on parhaimmillaan 300 MBit/s (GIGASET ME Pure: 150 Mbit/s). Käyttäjät voivat valita operaattorinsa, koska GIGASET ME -sarjan puhelimet myydään ilman liittymäsopimusta. Puhelimen selkäpuolella oleva sormenjälkitunnistin perustuu uusimpaan salausteknologiaan: Tunnistuksen avulla käyttäjä pääsee käyttämään puhelimen toimintoja nopeasti ja turvallisesti, ja myös puheluihin vastaaminen tapahtuu intuitiivisesti. Lisäksi puhelimeen asennettu Aviran virustentorjuntaohjelma suojaa salassapidettävän datan ja turvaa yhteyden puhelimen verkkokäytössä. Kaikkiin GIGASET ME -malleihin on integroitu infrapunalähetin, jonka avulla puhelinta voi käyttää yleiskaukosäätimenä. Puhelinten mukana tulee laitetietokanta, joka kattaa 95 % olemassa olevista laitteista ja se voi myös oppia uusia laitteita. GIGASET ME Health Centre tarjoaa käyttäjille kattavan valikoiman toimintoja mukaan lukien askel- ja sykemittarin. Ultraviolettisensorin avulla käyttäjät voivat myös mitata haitallisen ultraviolettisäteilyn tason voidakseen suojautua siltä.

Kattava valikoima lisätarvikkeita

Kaikkien mallien mukana tulee kestävä C-tyypin USB-lattakaapeli ja eri maihin tarkoitettu sovitin. GIGASET-verkkokaupassa on saatavilla myös erilaisia lisävarusteita, kuten koteloita ja kalvoja puhelimen suojaksi.

Kaikki GIGASET ME –laitteet tulevat myyntiin Euroopassa ja Kiinassa syksyllä 2015. Perustason GIGASET ME Puren hinta on 349 euroa, keskitason GIGASET ME:n hinta on 469 ja premium-tason GIGASET ME Pro -puhelimen hinta 549 euroa.