– LG lanseeraa kaksi muotoilultaan ainutlaatuista kannettavaa kaiutinta, joissa on hyvä akkukesto, korkeatasoinen äänenlaatu ja älykkäitä toimintoja. LG esittelee myös kaarevan Music Flow HS8 -soundbarin, joka sopii yhteen kaarevan television kanssa ja tuo olohuoneeseen laadukasta äänentoistoa.

Helsinki, 2. syyskuuta 2015 – LG laajentaa langattomien kaiuttimien valikoimaansa kahdella Bluetooth-kaiuttimella. LG Music Flow P5 ja SoundPop 360 on suunniteltu kuluttajille, jotka haluavat kannettavan kaiuttimen tinkimättä kuitenkaan äänenlaadusta. Uudet kaiuttimet ovat nähtävillä Berliinin IFA-messuilla 4.–9.9.

– LG toi ensimmäisenä kaarevat televisiot markkinoille. Siksi tuntuu luontevalta, että täydennämme nyt tarjoamaamme kaarevalla kaiuttimella, sanoo Erik Åhsgren, LG Electronicsin Home Entertainment -liiketoimintayksikön Pohjoismaiden tuoteasiantuntija. – Digitaalisella aikakaudella kuluttajien kuuntelutottumukset ovat muuttuneet merkittävästi. LG:n Music Flow -tuotteet vastaavat elokuvan- ja musiikinystävien vaatimukseen älykkäistä äänentoistolaitteista, jotka ovat tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä sekä tuottavat parasta mahdollista äänenlaatua.

Värikkäitä minikaiuttimia ja soiva termosmuki
Värikäs LG Music Flow P5 on näppärä kannettava Bluetooth-kaiutin, jolla on voimakas äänentoisto. P5 kuuluu LG:n älykkääseen Music Flow -tuotesarjaan, ja siten siinä on Auto Music Play -toiminto, joka alkaa toistaa automaattisesti musiikkia heti musiikkisisällön lähteen ollessa lähettyvillä. Kaiuttimen akku mahdollistaa jopa 15 tuntia musiikintoistoa yhdellä latauksella.

LG SoundPop 360 -kaiuttimen muotoilu on saanut innoituksensa termosmukista, ja se sopiikin hyvin niin koti- kuin työympäristöön. Se on helppo kantaa mukana ja sopii näin paljon liikkeessä oleville musiikinystäville. Lieriönmuotoisen kaiuttimen äänentoistokulma on 360 astetta, minkä ansiosta sen ääni kuulostaa hyvältä joka suuntaan. Lisäksi laitteen akku kestää jopa 20 tuntia käyttöä yhdellä latauksella. SoundPop 360 on LG:n Home Entertainment- ja Mobile Communications -liiketoiminta-alueiden yhteistyön tulos.

LG Music Flow -kaiuttimet tekevät korkealaatuisesta musiikintoistosta helpompaa kuin koskaan aiemmin. Music Flow -kaiuttimet voi yhdistää langattomasti toisiinsa. Tämän ansiosta samaa musiikkia voi toistaa kaikissa huoneissa tai jokainen perheenjäsen voi kuunnella omasta kaiuttimestaan valitsemaansa musiikkia. Kaiuttimet voi yhdistää mobiililaitteisiin wifi-yhteydellä, mikä tekee suoratoistopalveluiden käyttämisestä helppoa esimerkiksi Google Castin ja Spotify Connectin välityksellä.

Kaikki LG Music Flow -kaiuttimet tarjoavat käyttäjille lukuisia LG:n verkkoon yhdistettävien kaiuttimien ainutlaatuisia ja edistyksellisiä ominaisuuksia. Multi Pointin avulla kaksi käyttäjää voi soittaa ja jakaa musiikkia samanaikaisesti Bluetoothin kautta. Dual Play puolestaan mahdollistaa kahden Bluetooth-kaiuttimen yhdistämisen mobiililaitteeseen. Kaiuttimet voi yhdistää myös Bluetooth-tuella varustettuun televisioon TV Sound Sync -toimintoa käyttämällä ja luoda oman kotiteatterin.

Hinta ja saatavuus
Uusien kaiuttimien odotetaan saapuvan Suomen markkinoille vuoden viimeisellä neljänneksellä. Music Flow P5:n suositushinta on 169 euroa ja SoundPop 360 -kaiuttimen suositushinta on 199 euroa.

LG_SoundPop_360_IFA2015