Lenovon nykyään omistaman Motorolan IFA-julkistustilaisuudessa paljastettiin seuraajat viime vuoden alussa julkistetulle Moto 360 -älykellolle. Viime vuoden mallia moitittiin laajalti vanhentuneen raudan käytöstä sekä heikosta akunkestosta, joten tälle vuodelle Motorola on päivittänyt laitteen sisukset huomattavasti tuoreempiin.

Moto_360_(2nd gen)_46mm_Black_Gold_Angle

Jokaisessa versiossa on nyt Qualcomm Snapdragon 400 -piirisarja, joka sisältää neljä 1,2 GHz:n ydintä sekä Adreno 305 -grafiikkapiirin, muistia on 512 megatavua, tallennustilaa 4 gigatavua, näyttö on LCD-tekniikkaa käyttävä ja se on päällystetty Gorilla Glass 3:lla. Langaton QI-lataus on myös edelleen mukana, lisäksi laitteessa on optinen sykeanturi, Wi-Fi 802.11 b/g-tuki ja se on myös IP67-suojattu roiskeita ja pölyä vastaan.

Moto_360_(2nd gen)_42mm_Cognac_Charging
Laite tulee tällä kertaa markkinoille laajemmalla versiokirjolla: vakiomallista on tarjolla 46 mm sekä 42 mm versiot miehille sekä 42 mm versio naisille. Koon myötä näytön resoluutio on joko 360×330 (233PPI) tai 360×325 (263PPI). Samasta syystä isommassa on 400 mAh:n akku, pienemmässä 300 mAh. Laite kuuluu myös Motorolan kustomointityökalun, Moto Makerin, piiriin, joten ainakin päämarkkina-alueilla valittavissa on rungon värin lisäksi reunuksen väri ja käsittely sekä useita väri/materiaalivaihtoehtoja rannekkeelle.

Moto_360_(2nd gen)_Combo_Lifestyle

Lisäksi laitteesta tulee myös Sport-versio, jossa on GPS:n lisäksi silikoniranneke hikeä hylkivällä ja haalistumista estävällä UV-pinnoitteella. Laitteen eri valaistustilanteisiin mukautuvan AnyLight LCD-näytön mainostetaan olevan myös tavallista helpommin luettavissa haastavissa oloissa.

360sport

 

 

Hinnat liikkuvat mallista riippuen 300-430 dollarin maastossa ja ennakkotilaukset alkavat Sport-versiota lukuun ottamatta samantien Play Storessa US, UK, Kanada ja Saksa -sektoreilla, joten joudumme odottamaan vielä muutaman kuukauden näiden saapumista meille asti.