Ajaton pyöreä muoto ja muokattava käyttöliittymä tekevät Gear S2 -älykellosta kevyen, älykkään ja kauniin kumppanin joka tilanteeseen

Samsungin uusi älykello Gear S2 ottaa suuren harppauksen eteenpäin pyöreällä kellotaululla ja intuitiivisella käyttöliittymällä. Gear S2:n uniikki pyörivä kellonkehä ja koti- ja takaisin-näppäimet tekevät siitä yksinkertaisen käyttää. Kellolla voi viestitellä, seurata ympärivuorokautista aktiivisuuslogia tai käyttää monia pyöreälle kellotaululle erikseen suunniteltuja sovelluksia. Siro kello on vain 11,4 millimetrin paksuinen ja siinä on 1,2 tuuman super AMOLED-näyttö (360 x 360).

Kellossa on 1 GHz:n kaksiydinprosessori ja uusin Tizen OS -käyttöjärjestelmä. Yhdellä latauksella kellossa riittää virtaa kahdeksi tai kolmeksi päiväksi. Gear S2:ssa on NFC-yhteys, joten sitä on mahdollista käyttää myös maksuvälineenä ja elektronisena avaimena.

Gear S2 on saatavilla kahtena eri versiona: Nahkarannekkeella varustettu musta Gear S2 classic on hienostunut ja ajaton. Gear S2 sopii urheilullista ja minimalistista muotoilua arvostavalle käyttäjälle. Käyttäjä voi valita tummanharmaan ja valkoisella rannekkeella varustetun hopeisen kellon väliltä. Kellosta voi helposti tehdä omannäköisen valitsemalla haluamansa kellotaulun taustan ja vaihtamalla helposti rannekkeen tilanteeseen sopivaksi. Gear S2 tulee myyntiin lokakuussa. Suositushinnat: Gear S2: 349 euroa, Gear S2 classic: 399 euroa.

 

23426-db539c41_553_369