Samsung ja DNA avaavat perjantaina 16. lokakuuta klo 10 Suomen neljännen Samsung Experience Store -konseptimyymälän. Avajaisten kunniaksi perjantaina ja lauantaina on luvassa tähtivieraita, kilpailuja, huipputarjouksia ja Gear S2 -älykellon Suomen ensiesittely.

Espoo – 15. lokakuuta 2015 – Samsung Experience Store Tampere avaa ovensa perjantaina 16. lokakuuta klo 10.00 osoitteessa Hämeenkatu 3. Avajaiset juontaa Lotta Hintsa, ja perjantaina SES-myymälässä vierailevat Ilveksen Sami Sandell ja Joonas Vihko. Lauantain tähtivieraat ovat Tapparan Jani Lajunen ja Veli-Matti Savinainen.

– Nyt myös tamperelaiset saavat oman täyden palvelun elämysmyymälän, jossa pääsee kokeilemaan, miten eri tuoteryhmien laitteet toimivat saumattomasti yhteen ja helpottavat arkea. Toivotamme kaikki tervetulleeksi juhlistamaan avajaisia tulevana perjantaina ja lauantaina, toteaa Samsungin maajohtaja Peter Roos.

Tampereella avattavassa konseptimyymälässä on esillä laaja valikoima Samsungin älypuhelimia, tabletteja ja fiksuimpia lisävarusteita, usein jo ennen niiden myyntiintuloa. Perjantaina myymälässä on Suomen ensiesittelyssä intuitiivisella pyörivällä kellokehällä varustettu Gear S2 -älykello.

SES-myymälöissä on aina laitteet perinpohjaisesti tunteva henkilökunta ja Samsungin oma Service Point -huoltopiste, josta saa nopeasti neuvoja ja apua kaikissa Samsungin huoltoon liittyvissä asioissa tuoteryhmästä riippumatta. Myymälästä saa myös kaikki DNA:n puhe- ja laajakaistaliittymät sekä viihdepalvelut, kuten DNA TV -liittymät ja kanavapaketit. Tampereelle avattava Experience Store on Suomen neljäs. Pohjoismaiden ensimmäinen Samsung Experience Store avattiin Helsinkiin syksyllä 2013.

– Neljännen Samsung Experience Storen avaamisesta oli helppo tehdä päätös Helsingin, Turun ja Oulun myymälöiden hyvien kokemusten perusteella. Olemme erittäin mielellämme kumppanina mahdollistamassa elämysmyymälän avaamisen nyt vuorostaan Tampereelle. Samsungin laitteet pysyvät myyntitilastojemme kärkipaikoilla kuukaudesta toiseen, ja tämä erikoismyymälä tuo käyttäjille merkittävää lisäarvoa. Haluamme tarjota paljon uusia ideoita laitteiden käyttämiseksi arjen helpottajina ja viihdyttäjinä, kertoo DNA Kaupan toimitusjohtajaSami Aavikko.

Huipputarjouksia Galaxy S6:n ostajille 32” hdtv kaupan päälle!

50 ensimmäiselle asiakkaalle jaetaan perjantaina ja lauantaina lahjakassit, joista neljään on arvottu mukaan Samsungin lippulaivatabletti Galaxy Tab S2. Galaxy S6 -tuoteperheen laitteiden ostajat saavat kaupanpäällisenä 32-tuuman hdtv:n (arvo 299 €) ja Service Point -palvelupiste tarjoaa älypuhelinten näyttövaihdot 80 euron tarjoushintaan. Tämän lisäksi perjantaina ja lauantaina arvotaan huipputuotteita tunnin välein ja uusia avajaistarjouksia paljastetaan rutkasti lisää.

Lähde: Samsung