Huawei Consumer Business Group esitteli Las Vegasissa järjestettävillä Consumer Electronics Show (CES) -messuilla uuden premium-kategoriaansa edustavan Huawei Mate 8 -älypuhelimen. Huawei Mate 8 tarjoaa huippulaatuisen käyttäjäelämyksen sekä tekniikkaa että ulkonäköä arvostavalle. Mate 8 on suunniteltu alusta asti tukemaan käyttäjänsä tuottavuutta ja se tarjoaakin enemmän tehoja, suorituskykyä sekä markkinoiden kestävimmän akun. Tämän mahdollistaa puhelimen uusi Kirin 950 -järjestelmäpiiri.

Huawei Mate 8 tarjoaa riittävästi suorituskykyä, sillä se on ensimmäinen älypuhelin, jossa on Kirin 950 -järjestelmäpiiri. Se nostaa puhelimen suorittimen suorituskykyä jopa 100 prosenttia, grafiikkasuorittimen tehoja 125 prosenttia ja akkutehoja 70 prosenttia Kirin 925 -piiriin verrattuna. 4 x A72 2.3 Ghz -prosessorin ja 4 x A53 1.8 GHz -prosessorin muodostama ydinarkkitehtuuri ruokkii omalta osaltaan Huawei Mate 8:n energiatehokkuutta ja suorituskykyä.

Mate 8:ssa on 4000 mAh:n akku, jonka ansiosta se kestää normaalikäytössä jopa kaksi päivää*. Pikalatausteknologian ansiosta Mate 8:n saa ladattua päiväksi jopa 30 minuutissa. Mate 8:ssa on hyödynnetty myös edistyksellistä lämmönkäsittelymekaniikkaa, joka parantaa puhelimen energiatehokkuutta ja käyttömukavuutta.

Huawei Mate 8:ssa on Huawein oma Android Marshmallow 6.0:aan pohjautuva EMUI 4.0 -käyttöliittymä. Se tarjoaa lukuisia käyttäjää ilahduttavia ominaisuuksia kuten sisäänrakennetun automaattisen eheytysjärjestelmän, joka optimoi käyttöjärjestelmän suorituskykyä. Lisäksi Mate 8:ssa on näytön jakamismahdollisuus, joka helpottaa sukkuloimista useamman sovelluksen välillä.

Älykäs ja turvallinen

Huawein sormenjälkitunnistetoiminto on viety jälleen uudelle tasolle Mate 8:ssa. Pyöreä sormenjälkitunnistinsensori tehostaa tunnistinalueen suorituskykyä kymmenellä prosentilla. Samaan aikaan uusi sensoridesign nopeuttaa puhelimen avaamista sormenjäljellä 100 prosentilla. Sormenjälkitunnistinjärjestelmässä on kaikkiaan kolme turvallisuustasoa.

Mate 8:ssa on kaksi älypuhelimella maksamiseen liittyvää standardia, FIDO (Fast Identity Online) ja Android M. Tehokas suoritin tukee myös tiedostojen reaaliaikaista salausta parantaen puhelimen tietosuojaa. Mate 8 tukee myös MicroSD-kortin suojausta salasanalla.

Huippuluokan kuvausmahdollisuudet

Huawei on investoinut viimeisen kolmen vuoden aikana 98 miljoonaan dollaria nopeasti keskitettävän, selkeän ja korkealaatuisen värimaailman tarjoavan kuvaussensorin kehittämiseen. 300 insinöörin muodostama tiimi Ranskassa keskittyi tähän erikoistehtävään parantaakseen älypuhelimen kameran kuvausnopeutta – Mate 8:ssa kuvausprosessin kaistannopeutta on nelinkertaistettu 14-bittisellä tarkkuudella. Mate 8:ssa on täysin uusi Sony 16 MP IMX298 -takakamera. 8 MP:n etukameraa on hienosäädetty uudella, parempia selfie-kuvia mahdollistavalla kaunistusalgoritmilla.

Selkeät audio-ominaisuudet

Huawei Mate 8:ssa on Super Hands Free 3.0 -tekniikka, jonka ansiosta puhelimen käyttäjä voi käydä puheluja jopa 3 metrin etäisyydeltä niin, että puhelu kuuluu molempiin suuntiin selkeänä. Esimerkiksi 120 asteen äänien keräysominaisuus ja suoraan tulevan äänentason alentamistoiminto tekevät konferenssipuheluista äänenlaadultaan tarkempia.

Mate 8:n kolme mikrofonia jäljittävät äänilähteet automaattisesti ja tallentavat äänet kaikista suunnista. Toistettaessa tallenteita käyttäjä voi valita äänilähteistä haluamansa. Lisäksi Mate 8:n kamerassa on automaattisesti hieman kallellaan otetut kuvat suoristava kuvantunnistetoiminto.

Globaali työkaveri

Huawei Mate 8 soveltuu paljon matkaavalle, sillä siinä on kaksi SIM-korttipaikkaa. Lisäksi puhelin on yhteensopiva 1334 operaattorin järjestelmien kanssa. Mate 8:ssa on tuet 2G, 3G ja 4G-verkoille.

Huawei Mate 8 tulee myyntiin 30 maassa. Puhelimen arvioitu hinta on 599 euroa (3GB +32GB) ja 699 euroa (4GB + 64GB). It. Mate 8 tulee markkinoille neljän värivaihtoehdon kera, jotka ovat Champagne Gold, Moonlight Silver, Space Grey ja täysin uusi Mocha Brown.

89bf4acfaa349754_800x800ar