Samsung aloittaa tänään uudistetun Galaxy A -sarjan älypuhelimien ennakkomyynnin. Tehokkaalla suorituskyvyllä varustettuja puhelimia löytyy kahta kokoa: A5-mallissa on 5,2 tuuman näyttö ja A3-mallissa 4,7 tuuman näyttö. Samsungin lippulaivamallien tavoin Galaxy A -sarjan uutuuksien pinnat ovat lasia ja metallia. Ohuissa puhelimissa on nyt kapeammat kehykset näytön ympärillä, joiden ansiosta katselukokemus on entistä mukaansatempaavampi.

Tyylitietoiselle kuluttajalle ja yrityskäyttöön

Yksinkertaisen tyylikäs muotoilu varmistaa, että uudet A-sarjan puhelimet miellyttävät monenlaisia käyttäjiä.

– Samsungilla tuotesuunnittelua tehdään asiakkaita kuunnellen. Asiakkaamme pitivät todella paljon Galaxy S6:n muotokielestä, joten samoja piirteitä löytyy nyt myös uudesta A-sarjasta, sanoo Samsungin mobiilituotteiden myyntijohtaja Antti Holopainen.

Uutukaiset soveltuvat erinomaisesti myös yrityskäyttöön, sillä laitteisiin sisäänrakennettu KNOX Active Protection -ominaisuus ja helposti asennettava My KNOX -sovellus suojaavat käyttäjän henkilökohtaiset tiedot. Samsung KNOX -alustassa salassa pidettävä tieto on täysin eriytetty päätelaitteen muista tiedoista. Ratkaisu antaa samalla yritykselle mahdollisuuden hallita laitteita huomattavasti laajemmin kuitenkaan vaikuttamatta käyttäjien henkilökohtaisiin käyttömieltymyksiin. Uusi Galaxy A5 sisältää myös tuen Samsung Pay*:n MST-teknologialle, joka tuo mobiilimaksamisen mahdolliseksi myös paikoissa joissa lähimaksaminen ei ole tuettuna.

Galaxy A -sarjan uusissa puhelimissa on entistä parempi kamera, jonka ansiosta kuvat ja videot tallentuvat kirkkaampina ja terävämpinä. Galaxy A5 on varustettu optisella kuvanvakaimella (OIS), jonka ansiosta kuvat ovat teräviä hämärässäkin valaistuksessa. Valovoimaisen F1.9 -optiikan ansiosta sekä A5- että A3-malleilla voi ottaa hyviä kuvia myös heikommissa valo-olosuhteissa.

Samsung Galaxy A5 ja A3 ovat ennakkomyynnissä DNA-myymälöissä, Elisa/Saunalahti-myymälöissä, Sonera Kaupoissa, Expertillä, Giganttilla ja Verkkokauppa.comissa.

 

Galaxy A5:n tekniset tiedot: Samsung Galaxy A5:ssä on 5,2 tuuman (1920×1080) Full HD Super AMOLED -näyttö. Puhelimessa on 8-ydinsuoritin (Octa 1.6 GHz) ja Android 5.1 -käyttöjärjestelmä (Lollipop). Puhelimesta löytyvät myös Samsung Pay (toimii MST- ja NFC-tekniikoilla), Samsung Knox, S-Voice, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4/5 GHz), Bluetooth™ v 4.1, NFC (UICC, eSE), ANT+, sekä USB 2.0. A5:ssä on 2 GB:n RAM-muisti sekä 16 GB:tä** sisäistä muistia sekä paikka jopa 128 GB:n microSD-kortille. Puhelimen mitat ovat 144,8 x 71,0 x 7,3 mm ja paino 155 g ja se on varustettu 2,900 mAh:n akulla. Puhelin tukee Fast Charging -pikalautaustoimintoa. Galaxy A5 saapuu kauppoihin 28. tammikuuta 2016. Suositushinta 429 euroa.

Galaxy A3:n tekniset tiedot: Samsung Galaxy A3:ssa on 4,7 tuuman (1280×720) HD Super AMOLED -näyttö. Puhelimessa on 8-ydinsuoritin (Octa 1.5 GHz) ja Android 5.1 -käyttöjärjestelmä (Lollipop). Se on varustettu seuraavilla ominaisuuksilla: Samsung KNOX, S-Voice, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth™ v 4.1, NFC (UICC), ANT+, sekä USB 2.0. RAM-muistia puhelimestä löytyy 1,5 GB:tä ja sisäistä muistia 16 GB:tä**, ja lisäksi puhelimessa on paikka jopa 128 GB:n microSD-kortille. Galaxy A3:n mitat ovat 134,5 x 65,2 x 7,3 mm ja paino 132 g. Puhelimessa on 2,300 mAh:n akku. Galaxy A3 saapuu kauppoihin 28. tammikuuta 2016. Suositushinta 329 euroa.