Helsinki, 4. tammikuuta 2016 – LG V10 -älypuhelin saapuu Pohjoismaihin 20. tammikuuta. Vaativille käyttäjille suunnattu V10 on LG:n uuden V-sarjan ensimmäinen malli. Se on suunniteltu tarjoamaan erinomainen multimediakokemus uusilla ominaisuuksilla, joita ovat aina päällä oleva toinen näyttö, kaksi etukameraa ja edistyksellinen manuaalinen videokuvaustila. Puhelin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on kestävä silikonipinta. V10 onkin saanut hyväksytyn arvosanan riippumattoman kolmannen osapuolen suorittamassa pudotustestissä.

”LG V10 on kehitetty multimediapuhelimeksi, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa kokemuksensa mahdollisimman laadukkaasti”, sanoo Thomas Wering, LG Electronicsin mobiilituotteiden Pohjoismaiden markkinointipäällikkö. ”V10 on herättänyt paljon mielenkiintoa sen jälkeen, kun kerroimme sen tulevan Suomeen. Olemme hyvin iloisia voidessamme kertoa, että se lanseerataan 20. tammikuuta.”

LG V10 lyhyesti
Toinen näyttö – V10-puhelimessa on 5,7 tuuman päänäytön yläpuolella 2,1 tuuman OLED-näyttö, joka toimii täysin itsenäisesti tai yhdessä päänäytön kanssa. Kun päänäyttö on sammutettu, toisella näytöllä näkyy ilmoituksia. Sen voi myös säätää toimimaan aloitusvalikkona eniten käytetyille sovelluksille päänäytön ollessa käytössä sekä näyttämään tulevat puhelut tai viestit peittämättä isolla näytöllä olevaa näkymää.

Edistykselliset video-ominaisuudet – V10 on yksi ensimmäisistä älypuhelimista, jossa on täysin manuaalinen tila videokuvausta varten. Manuaalisessa kuvaustilassa käyttäjä voi luoda laadukkaita videoita säätämällä sulkimen nopeutta, kuvataajuutta, ISO-herkkyyttä, valkotasapainoa ja tarkennusta. Videoita voi tallentaa kolmella eri resoluutiolla (HD, FHD tai UHD) sekä kahdessa eri kuvasuhteessa (16:9 tai 21:9).

Muistikorttipaikka ja vaihdettava akku – V10-puhelimessa voi käyttää jopa kahden teratavun muistikorttia, joten käyttäjä voi kuvata paljon 4K-laatuista videota. 3 000 mAh:n akun voi helposti vaihtaa tarvittaessa ja käyttäjä voi näin jatkaa kuvaamista.

Muita ominaisuuksia – V10-puhelimessa on 32 bitin DAC-hifi-vahvistin. Laite on varustettu Qualcommin TruSignal-antennitekniikalla, minkä ansiosta puhelut katkeavat harvemmin, datansiirto on nopeampaa ja puhelin saa paremman signaalin peiton riippumatta siitä, miten käyttäjä pitää puhelinta. Lisäksi V10-puhelimessa on Knock Code -toiminto sekä sormenjälkilukija.

Hinta ja saatavuus
LG V10 lanseerataan Suomen markkinoilla 20.1.2016. Ennakkovaraukset alkavat 1.1.2016. Puhelimen suositushinta on 699 euroa.

Tekniset tiedot*

  • Prosessori: Qualcomm Snapdragon 808
  • Näyttö: Päänäyttö: 5,7 tuuman QHD IPS Quantum (2560 x 1440 / 513 ppi) / Toinen näyttö: 2,1 tuuman IPS Quantum (160 x 1040 / 513 ppi)
  • Muisti: 4 GB LPDDR3 RAM -muistia / 64 GB eMMC ROM -muistia + microSD-muistikorttipaikka (jopa 2 TB)
  • Takakamera 16 MP F1.8-aukolla / OIS 2.0 / Etukamera: 5 MP Dual Lens (80o standard -linssi / 120o Wide -laajakuvalinssi)
  • Akku: 3 000 mAh (vaihdettava)
  • Käyttöjärjestelmä: Android 5.1.1 Lollipop
  • Koko: 159,6 x 79,3 x 8,6 mm
  • Paino: 192 g
  • Verkko: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1 / NFC / USB 2.0
  • Värit: Space Black / Luxe White