Samsung esittelee ulkoisen SSD T3 -levyn, joka tarjoaa jopa kaksi teratavua tallennustilaa pienessä paketissa. Samsungin Vertical NAND (V-NAND) ja SSD TurboWrite -teknologiat parantavat SSD T3:n suorituskykyä ja varmistavat että käyttäjät voivat varastoida ja siirtää suuria määriä dataa eri laitteiden välillä.

– Vuonna 2015 julkaistiin suosittu SSD T1 ja sen jälkeen olemme tehneet T3-malliin monia parannuksia käyttäjien palautteen perusteella. Tuloksena on SSD T3, joka on suorituskyvyltään tallennuskapasiteetiltaan ja kestävyydeltään nykypäivän vaatimusten mukainen, sanoo Samsung Pohjoismaiden Enterprise Business osaston johtaja Jakob Hultkvist.

Luotettava ja monipuolinen ulkoinen SSD on suuri hyppäys kehityksessä. Samsung johtaa kehitystä uudella 2 TB:n T3 SSD:llä ja tarjoaa myös useampia kokovaihtoehtoja (250 GB, 500 GB ja 1 TB). T3 SSD sai juuri kunniamaininnan CES 2016 Innovation Awards -tilaisuudessa, langattomien mobiililisälaitteiden kategoriassa.

Suorituskykyinen ulkoinen tallennuslaite

4K-materiaalin suosion kasvun myötä kuluttajat tarvitsevat yhä enemmän ulkoisia tallennusratkaisuja jotka ovat sekä nopeita että tallennustilaltaan suuria. T3 ratkaisee ongelmat USB 3.1 -liitännällä saavutettavilla 450 MB/S luku- ja kirjoitusnopeuksilla, jotka ovat neljä kertaa ulkoisten kovalevyjen nopeuksia nopeampia*.

Mobiili ja kestävä laite aktiiviseen elämään

Uusi mukana kulkeva SSD T3 on suunniteltu nykypäivän liikkuvalle ihmiselle. Kestävän rakenteensa, 50 gramman painon ja alle käyntikortin koon ansiosta laite on helppo pitää aina mukana.

Ulkoisesta kovalevystä poiketen SSD:ssä ei ole liikkuvia osia, joten se on paremmin suojattu kolhujen ja pudotusten varalta. Metallinen tärinänkestävä kuori varmistaa, että T3 sietää iskuja (jopa 15000 G) ja selviää kahden metrin pudotuksista. Tuotteella on kolmen vuoden takuu.

Yhteensopiva ja turvallinen

USB 3.1 Type C-liitäntä tekee T3:sta yhteensopivan monien USB-laitteiden, kuten Android-puhelimien ja -tablettien ja Windows ja Mac OS -käyttöjärjestelmällä varustettujen tietokoneiden kanssa.

Käyttäjät voivat siirtää T3 levyltä dataa tietokoneeseen ja toisinpäin. Laitteeseen tallennettua sisältöä voi katsella myös vaikka televisiosta. T3 käyttää exFAT-tiedostojärjestelmää, joka tekee käyttäjäkokemuksesta sulavan. T3 toimii myös uuden Samsung Portable Android -sovelluksen kanssa, jolla on helppo esimerkiksi vaihtaa salasanaa tai tarkistaa paljonko levyllä on jäljellä tallennustilaa.

Käyttäjän on helppo asentaa laitteeseen oma salasana. T3 on varustettu 256-bittisellä AES salausmenetelmällä, joka takaa turvallisuuden Windows, Mac OS ja Android OS -ympäristöissä. Jos SSD joutuu vääriin käsiin, tiedot ovat silti turvassa.

Samsung SSD T3 on kaupoissa helmikuussa 2016.

Lisäinformaatiota: www.samsung.com/T3.

 

Tekniset tiedot

 

Kategoria

Samsung Portable SSD T3

Kapasiteetti**

250GB/500GB/1TB/2TB

Liitännät

Yhteensopiva: USB 3.1, USB 2.0

Mitat

74 x 58 x 10.5 mm

Paino

51 grammaa***

Siirtonopeus****

Jopa 450MB/s

UASP Mode

Tuettu

Salaus

256-bittinen AES -salaus

Turvallisuus

Salasana (valinnainen)

Windows 7 tai uudempi, Mac OS 10.7 tai uudempi ja Android KitKat (versio 4.4) tai uudempi.

Sertifikaatti

CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL, TUV, CB

RoHS Compliance

RoHS2

Takuu

3 vuotta

* Perustuu testeihin ulkoisella 500 GB HDD -laitteella

** Todellinen suorituskyky voi vaihdella järjestelmäasetusten mukaan. 1GB =1000 000 000 tavua,

1TB=1000 000 000 000 tavua

*** Laitteen tarkka paino voi vaihdella tallennustilan mukaan.

**** Suorituskyky voi vaihdella asetusten ja järjestelmän mukaan.

t3_007_dynamaic_silver