Honor-tuoteperhe kasvaa uudelle kultaisella Honor 7 Premium -versiolla. Kullanvärisen metallikuoren lisäksi Honor 7 Premium Editionissa on muistia tuhdit 32 GB:ä. Lisäksi pakkaukseen sisältyy akun pikalaturi. Puhelimen OVH-hinta on 399 euroa. Uutuus on myynnissä 12.2.2016 alkaen.

Honor 7 Premium Editionissa on Honor 7 -sisarmallinsa tapaan 5,2 tuuman Full HD, Corning Gorilla Glass 3 -pinnoitteella suojattu näyttö. Kuoren alla hyrrää Huawein oma HiSilicon Kirin 935 2,2 GHz -suoritin. Honor 7 Premiumissa on 20 megapikselin takakamera kaksois-LED-salamalla ja 8 megapikselin etukamera LED-salamalla. Puhelimessa on omasta takaa 3100 mAh:n akku, jonka saa nopeasti ladattua Honor 7 Premium Editionin myyntipakkaukseen kuuluvalla pikalaturilla.

”Kuluttajilta on tullut kyselyjä koskien kultaista mallia. Sen sijaan, että toisimme vain uuden värivaihtoehdon, toimme version jossa on vielä pari käytännöllistä ominaisuutta lisää”, summaa Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki. ”Honor 7 Premium Edition soveltuu hyvin myös business-käyttäjälle klassisen designinsa sekä runsaan muistin että tehokkaan akkunsa vuoksi”.

a49944e4e539e5ef_800x800ar