Huawei tuo markkinoille uuden innovatiivisen Huawei MateBookin. Barcelonassa Mobile World Congress 2016 -messuilla ensiesittelynsä saanut uutuuslaite vastaa kuluttajien tyylikkäitä ja kompakteja älylaitteita koskevaan kysyntään. Huawei MateBook yhdistää älypuhelimen kätevyyden ja kannettavan tietokoneen suorituskyvyn. Huawei MateBookin suositushinta on alkaen 799 euroa.

”Huawei on onnistunut kanavoimaan design- ja tuotanto-osaamisensa tähän tärkeään virstanpylväslaitteeseen. Lopputuloksena on upeasti viimeistelty laite, joka vastaa moniin nykypäivän business-tietojenkäsittelytarpeisiin unohtamatta mobiililaitteiden viihdekäyttöä”, toteaa Huawei Consumer Business Groupin johtaja Richard Yu. 

Huawei jatkaa MateBookin myötä strategista yhteistyötä innovatiivisten markkinajohtajien kanssa. Uutuuslaitteessa on kuudennen sukupolven Intel® Core™ m-sarjan suoritin, joka takaa sen, että ohut ja kevyt MateBook on suorituskykyinen. ”Tämä on erittäin tärkeä hetki Huaweille sen tehdessä uuden aluevaltauksen tähän kasvavaan markkinasegmenttiin”, sanoo Intel Corporationin Client Computing Groupin varapääjohtaja ja toimitusjohtaja Kirk Skaugen. “Myös meille on tärkeää laajentaa yhteistyötämme Huawein kanssa. Intel Core™ m -suorittimella varustettu Huawein uutuuslaite pystyy aidosti tarjoamaan kuluttajalle vaihtoehdon, jossa yhdistyy mobiililaitteen kätevyys PC:n tehokkuuteen.”

Käyttöjärjestelmänä Huawei MateBookissa on Microsoftin Windows 10 sekä sen viimeisin selain Microsoft Edge ja digitaalinen avustaja Cortana. ”Huawei ymmärtää, miten kuluttajat haluavat käyttää laitteita ja tämä on vaikuttanut merkittävästi MateBookin muotoiluun. Yhteistyömme Huawein kanssa on hyvä esimerkki siitä, miten monipuolisen ekosysteemin MateBook ja Windows 10 voivat kuluttajalle tarjota”, sanoo Microsoft Corp., Worldwide OEM Marketing -yksikön varajohtaja Peter Han.

Ohuen ohut innovaatio

Huawei MateBook huokuu keveydestään ja ohuudestaan huolimatta voimaa ja suorituskykyä. Tämä on minimalistisenlinjakkaan muotoilun ja alumiinisen runkoratkaisun ansiota. Huawei MateBook on helppo ottaa mukaan, sillä se painaa vain 640 grammaa.

Näppäimistön ja kosketusnäytön käytännöllinen fuusio

Huawei MateBookin pehmeästä ja samalla kestävästä PU-nahasta valmistettu näppäimistöratkaisu toimii sekä näppäimistönä että laitetta suojaavana kotelona. Matalaprofiilisessa chiclet-näppäimistössä on laitteen kokoon nähden reilunkokoiset näppäimet ja 1,5 mm näppäinväli, jotka yhdessä auttavat vähentämään kirjoitusvirheitä. Näytön sisäänrakennettu kosketuslevy hyödyntää multi-touch-teknologiaa, jonka ansiosta sormenliikkeet rekisteröityvät tarkasti ja laitetta on miellyttävä käyttää.

Värikylläinen näyttö

Huawei MateBookissa on 12 tuuman IPS-kosketusnäyttö 2160×1440 pikselin resoluutiolla ja 160-asteen laajalla kulmalla. Kaikkiaan tässä kapeakehyksisessä laitteessa on 84 % näyttö-runko-suhde. Näytön väritoistoala yltää 85 prosenttiin.

Pitkäkestoinen akku tukee mobiilikäyttöä

Mobiilikäyttö ja sen asettamat vaatimukset akulle ja laitteen suorituskyvylle ovat ohjanneet MateBookin suunnittelua alusta lähtien. 33,7 Wh lithium-akku ja Huawein omat virransäästöinnovaatiot tukevat MateBookin tehokäyttöä. Täydellä varauksella Huawei MateBookissa riittää virtaa 9 tunnin yhtäjaksoiseen työntekoon, 9 tunnin Internet-surfailuun tai 29 tunnin musiikkitoistoon. MateBookin täyteen lataaminen kestää kaksi ja puoli tuntia, ja jo tunnin latauksella akun varaus on 60 prosenttia.

Ketterä business-kumppani

Huawei MateBook on varustettu tehokkaalla kuudennen sukupolven Intel®Core™ m -suorittimella ja siinä on Windows 10 -käyttöjärjestelmä tarjoten sen käyttäjälle suorituskykyä sekä monelle työnteon kannalta tärkeän Microsoft Office -ohjelman. Laitteessa on 8 GB LPDDR3 -muistia ja 512 GB:n SSD-kovalevy. Ainutlaatuisen ulkoisen ja sisäisen muotoilunsa ansiosta MateBookissa ei ole tuulettimia, tämän ansiosta laite on lähes äänetön.

Monikäyttöinen MatePen

Huawei MatePen laajentaa MateBookin käyttökokemusta käsinkirjoitus- ja piirrustusominaisuuksilla. MatePen toimii myös laser-osoittimena ja sen avulla esityksen pitäjä voi myös siirtyä sivuilta toiselle napin painalluksella.

Maailman ensimmäinen yhdenkosketuksen avaustekniikka

MateBookissa on herkkä sormenjälkilukija, joka tukee 360-asteen tunnistautumisteknologiaa. MateBook tarjoaa siten alan nopeimman sisäänkirjautumisen – vain yksi sormen pyyhkäisy riittää koneelle sisäänkirjautumiseen.

Nopeat yhteydet

Huawei MateBookissa on sisäänrakennettu Wi-Fi hotspot. Lisäksi MateBookiin sisältyy tehokas, langaton datansiirtomahdollisuus, jonka ansiosta MateBookilla voi jakaa dokumentteja Android-puhelimien kanssa vedä-ja-pudota-periaatteella.

Huawei MateBook tulee myyntiin lähikuukausina Aasiassa, Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Värivaihtoehtoja on kaksi; kultainen ja hopeinen.

Hinnat

Suoritin RAM SSD USD,
ei sis. veroja
EUR
sis. verot
6. sukupolven CoreTMm3 4GB 128 699 799
6. sukupolven CoreTMm3 4GB 256 849 949
6. sukupolven CoreTMm5 8GB 256 999 1149
6. sukupolven CoreTMm5 8GB 512 1199 1349
6. sukupolven CoreTMm7 8GB 256 1399 1599
6. sukupolven CoreTMm7 8GB 512 1599 1799

Näppäimistö maksaa 149 euroa (129 USD), MatePen 69 euroa (59 USD) ja MateDock 99 euroa (89 USD).

9a8971e1a0e52a37_800x800ar
ae3cc80035f3be58_800x800ar