Holes Ahead! on “Endless runner” -tyylinen peli, joka soveltuu erityisen hyvin mobiililaitteille. Pelaaja etenee tiputtamalla oikea-aikaisesti siltoja, jotta hahmo pääsee jatkamaan matkaansa. Ajoitus ja rytmi ratkaisevat vaikeustason noustessa. Peliä kehitettäessä on panostettu erityisesti pelattavuuteen ja yksinkertaisuuteen pelitoiminnoissa.

Yksinkertainen ei kuitenkaan tarkoita tylsyyttä. Pelaaja kerää edetessään kristalleja, joilla voi avata uusia hahmoja ja myös muokata hahmojen ulkomuotoa. Vaikeustason nousu, erilaiset hahmot, pelimaailman ilmeikkyys ja uusien ennätysten tavoittelu saa jatkamaan..“Eeeeikä! Vielä yks peli..”. Peli soveltuu erinomaisesti myös lapsille.

Kuinka pitkälle sinä pääset?
Lataa Holes Ahead! Androidille Google Play -kaupasta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BadMoodGames.Arc&hl=fi