Mobile World Congressissa Barcelonassa 22. helmikuuta lanseerattu Oral-B:n uusin innovaatio asettaa uuden vaatimustason suunhoidolle. Oral-B GENIUS on ensimmäinen laatuaan oleva sähköhammasharja, jossa hyödynnetään Oral-B:n tähän asti älykkäintä teknologiaa. Hammaslääkäreiden inspiroimana ja Braunin suunnittelijoiden valmistamana Oral-B GENIUS on markkinoiden edistynein ja älykkäin hammasharja.

Uudessa Oral-B Genius hammasharjassa uudenlainen paikannusteknologia yhdistyy harjaspään liiketunnistimeen. Paikannusteknologiansa ansiosta hammasharja havainnoi suun puhdistamattomat alueet ja antaa välittömän palautteen Oral-B:n applikaation 4.1 avulla. Applikaatio ilmoittaa myös, jos harjaus on liian kova ja varmistaa, että harjaus kestää riittävän pitkään.

– Oral-B GENIUS hammasharja on suuri askel kehityksessä, jossa uusi teknologia muuttaa hampaidenharjaustapamme. Lanseerauksen myötä asetamme uuden vaatimustason suunterveydelle ja autamme poistamaan vääränlaisia harjaustottumuksia, kertoo Oral-B:n Brand Manager Sargon Demirdag.

Tutkimukset osoittavat, että jopa 80 % käyttää liian vähän aikaa yhden tai useamman alueen harjaamiseen, ja 60 % ei harjaa poskihampaita lainkaan tai liian vähän aikaa[1]. Oral-B GENIUS tehostaa päivittäistä hampaidenharjausrutiinia, ja se sopii hyvin mobiilikäyttäjien arkeen.

120115_SHOT_10_003_New_B

Oral-B GENIUS – auttaa harjaamaan, kuten hammaslääkäri suosittelee

Oral-B GENIUS ja applikaatio vievät digitaalisen opastuksen uudelle tasolle kertoen, mitä todella tapahtuu kunakin harjauskertana, ja antaen vinkkejä reaaliajassa suunterveyden parantamiseksi. Hammaslääkärissä opitut tavat pysyvät kotonakin, ja harjausrutiinia ohjaa ammattilaisen ohjeet.

– Monet potilaat eivät harjaa hampaitaan oikein, vaikka luulevat niin. Kolme tärkeää asiaa unohtuu helposti; hampaita harjataan liian kovaa, liian vähän aikaa ja haastavammat suun alueet jätetään harjaamatta. Oral-B:n uuden hampaidenharjausteknologian myötä potilaita ohjeistetaan harjaamaan huolellisemmin, mikä johtaa parempaan suunterveyteen, sanoo hammaslääkäri ja Oral-B:n Scientific Manager William Minston,

Verrattuna Oral-B Smart Series sähköhammasharjoihin Oral-B GENIUS tehostaa hampaiden harjausta entisestään. Oral-B GENIUS sähköhammasharja on myös kevyempi, ja sen akku kestää lataamatta kahden viikon harjaukset. Oral-B GENIUS hammasharjaa on saatavilla hopeana, mustana ja valkoisena valikoiduilla jälleenmyyjillä heinäkuussa 2016. Päivitetty Oral-B 4.1 applikaatio on saatavilla iTunesista ja Google Playsta heinäkuussa 2016. Lue lisää www.oralb.com.