Entisistä Angry Birds -kehittäjistä koostuva helsinkiläinen Superplus Games julkaisi tänään ensimmäisen mobiilipelinsä yhteistyössä amerikkalaisen julkaisijan SPYRin kanssa. Arcade-tyyppinen, flipperistä ja minigolfista vaikutteita ottanut Retro Shot sijoittuu lasereista, neonvaloista ja räjähdyksistä koostuvaan arcade-maailmaan, jonka taustalla soi peliin tuotettu elektroninen synthwave-soundtrack. Yhdeksän kappaletta sisältävä soundtrack on kuunneltavissa muun muassa Spotifyssä ja Apple Musicissa tästä päivästä lähtien.

“Olemme 80-luvun tyylin, kulttuurin ja musiikin faneja ja olemme pitkään haaveilleet tuota ikonista aikakautta imitoivan pelin kehittämisestä,” Superplus Gamesin toimitusjohtaja Kalle Mäkinen kertoo. “Retro Shotin tekeminen on ollut hauska ja mielenkiintoinen prosessi ja odotamme innolla, että pelaajat pääsevät nauttimaan vauhdikkaasta pelikokemuksesta.”

“Olemme innoissamme retrohenkisen, nopeaa pelimekaniikkaa ja visuaalisesti vaikuttavia neonmaisemia sisältävän Retro Shotin julkaisusta,” SPYRin peli- ja sovellus -julkaisuista vastaava johtaja Paul Thind kertoo. “Superplusin lahjakkaan ja kokeneen tiimin kanssa on ollut ilo työskennellä ja on hienoa nähdä peli vihdoin ladattavissa App Store- ja Google Play -sovelluskaupoissa ympäri maailman.”

Retro Shotin pelimaailma sijoittuu neljään neonvaloja räiskyvään retro-kaupunkiin: Laser Town, Technopolis, Sunset Beach ja Volcano Islands, joista jokainen on täynnä räjähdyksiä, lasereita ja haastavia tehtäviä. Retro Shotin pelaajalla on vastassaan neljä neonhohtoista maailmaa, 80 arcade-henkistä tasoa ja 24 kerättävää, uniikkia palloa. Pelin synthwave soundtrack on tuotettu Superplus Gamesin ja usean kotimaisen pelin soundtrackin tehneen Tommi Salomaan yhteistyönä.

Flipperi- ja minigolfmekaniikkaa yhdistävään peliin julkaistaan tänään myös synthwave-soundtrack Spotifyssä ja muissa musiikkipalveluissa.

Lataa Retro Shot Google Play -kaupasta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.superplusgames.retroshot

Kuuntele Retro Shot soundtrackia Spotifyssa: https://open.spotify.com/album/4kfOjrIS3j0tpgcbgWHZDw

screenshot-1