Huawei tuo Suomeen koko P9-malliston. P9 Plussan ennakkomyynti alkaa 18.5.2016 ja P9 Liten myynti alkaa toukokuun lopussa. Kattava valikoima antaa kuluttajille mahdollisuuden löytää puhelinuutuuksista tarpeitaan vastaavan mallin.

Huawei P9 Plus esiteltiin yhdessä Huawei P9:n kanssa kansainvälisessä lehdistötilaisuudessa Lontoossa huhtikuussa 2016. Vielä tuolloin ei ollut tietoa P9 Plussan Suomeen saapumisesta. Nyt kuitenkin Huawei on vahvistanut, että Huawei P9 Plussan sekä P9 Liten myynti alkaa Suomessa. ”Huawei P9 on meidän tämän vuoden merkittävin puhelinlanseeraus. Haluamme tarjota kuluttajille laajan valikoiman mistä valita omaan käyttöön sopiva laite. P9-sarjan puhelimet jakavat saman tyylikkään muotokielen, eroja löytyy muun muassa näytön koossa sekä muistissa”, summaa Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön johtaja Mika Engblom. ”Huawei P9 Plus on suunnattu heavykäyttäjille, siinä on muun muassa paineen tunnistava Press Touch -näyttö sekä 64 gigaa tallennustilaa. Olemme ennakkomyynti varten toteuttaneet jälleenmyyjien kanssa edelläkävijöitä varmasti houkuttelevan Huawei P9 Plus sekä Huawei Watch -älylaitepaketin. P9 Lite on puolestaan hinta-laatusuhteeltaan tyylikäs kokonaisuus niille, jotka hakevat laatua edullisempaan hintaluokkaan”.

Huawei P9 Plus

Huawei P9 Plus -mallissa on suurempi, 5,5 tuuman FullHD AMOLED -näyttö Press Touch -paineentunnistuksella ja riittoisampi, 3 400 mAh:n akku, johon saa dual-IC Rapid Charge -teknologian avulla ladattua kuusi tuntia puheenaikaa vain kymmenessä minuutissa. P9 Plussan suoritin P9:stä tuttu kahdeksanytiminen, 64-bittinen Hisilicon Kirin 955, ja laitteessa on 4 GB RAM-muistia ja 64 GB tallennustilaa.  Myös P9 Plussan takakannesta löytyy Huawein huippunopea, viimeisin biometrinen sormenjälkitunnistin. Se sekä nopeuttaa puhelimen avaamista että suojaa tehokkaasti käyttäjän henkilökohtaiset tiedot ja asetukset. Huawei P9 Plussassa on P9:n tapaan ikonisen Leican kanssa toteutettu kaksoiskamera, joka ottaa väri- ja musta-valkokuvan yhtä aikaa taltioiden valoa ja sävyjä aivan uudella tavalla.

b06c1e172110a187_800x800ar

Huawei P9 Plussan ennakkomyynti alkaa 18.5.2016. Huawei tuo P9 Plussasta Suomen markkinoille rajoitetuksi ajaksi erikoispakettitarjouksen, missä Huawei P9 Plus myydään Vienna Grey -värisenä Huawei Watch -älykellon kanssa yhteishintaan 799 €. P9 Plussassa on P9:n tyyliin Huawein kolmen vuoden takuu kolmen kuukauden näyttökorjaustakuulla ja kolmen kuukauden vaihtotakuulla.

Huawei P9 Lite

Linjakkaassa Huawei P9 Litessä on P9:n tapaan 5,2’’ Full HD -näyttö sekä 3 000 mAh:n tehokas akku. Prosessorina toimii kahdeksanytiminen Kirin 650 2.0Hz -prosessori, jonka ansiosta puhelimen toimintojen käyttäminen sujuu vaivatta uusimman Android 6.0 version kera. P9 Litesssä on 3G RAM-muistia ja tallennustilaa 16 GB. Lisäksi laitteessa on mahdollista käyttää kahta SIM-korttia. Laadukkaat 13 MP ja 8 MP kamerat yhdessä monipuolisten kuvaustilojen kanssa tekevät kuvaamisesta nautinnollista eri tilanteissa. Huawei P9 Litessä on P9 ja P9 Plussan tapaan sormenjälkitunnistin. Tunnistimeen voi tallentaa viisi eri sormenjälkeä ja näille omat suosikkitoiminnot. Värivaihtoehtoja on kolme: musta, valkoinen ja kultainen. Huawei P9 Liten hinta on 329 euroa. Puhelimen myynti alkaa toukokuun lopulla.

9d9237300e1b5bc8_800x800arLähde: Huawei