Elisa on ainoa operaattori Euroopassa, joka tuo OnePlus 3 -uutuuspuhelimen ennakkomyyntiin heti julkistuksen yhteydessä.

OnePlus 3 esiteltiin eilen illalla The Loopiksi kutsutussa virtuaaliympäristössä. OnePlus 3:n myynti käynnistyy globaalin lanseerauksen yhteydessä OnePlussan oman verkkokaupan lisäksi Elisalla. Puhelin on ennakkotilattavissa Elisan verkkokaupasta heti. Suomeen puhelimet saapuvat juhannuksen jälkeisellä viikolla.

– Elisa on Euroopassa ainoa, joka tuo OnePlus 3:n ennakkomyyntiin nyt heti. Olemme ylpeitä saadessamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä ensimmäisten joukossa maailmassa käsiksi tähän odotettuun uutuuspuhelimeen, sanoo liiketoimintajohtaja Jan Virkki Elisalta.

Elisa on ensimmäinen operaattori Euroopassa, jolle paljon huomiota saaneet OnePlus-puhelimet tulivat jälleenmyyntiin toukokuussa. Alkujaan OnePlus-puhelimia on saanut ostaa vain kutsuperusteella netistä.

– Kehitimme OnePlus 3:n pitäen mielessämme faniemme tarpeet. Yksi faniemme toivoma ja odottama ominaisuus on pikalataus. Dash Charge -pikalataus tekee OnePlus 3:sta yhden markkinoiden vakuuttavimmista älypuhelimista. Dash Charge lataa vain puolessa tunnissa akun koko päivän tarpeisiin, kertoo OnePlussan Euroopan liiketoiminnan kehitysjohtaja Juha Rytkönen.

Päivän virtatarve puolessa tunnissa

OnePlus on tunnettu tyylikkäästä designistaan. Sekä muotoilu että puhelimien tekniset ominaisuudet ovat huippuluokkaa, mutta hinta on noin puolet suurten valmistajien lippulaivamalleista.

Dash Charge -pikalatauksen lisäksi OnePlus 3:ssa on myös muita uusia ominaisuuksia, kuten siihen paljon kaivattu NFC.

OnePlus 3:ssa on jopa 35 prosenttia enemmän suoritustehoa kuin OnePlus 2 -puhelimessa. Sen suorituskyvyn takaa ensiluokkainen Qualcom Snapdragon 820 -prosessori.

Sormenjälkitunnistin avaa puhelimen vain 0,2 sekunnissa. Puhelimessa on OnePlussalle tuttuun tapaan tupla-sim.

Muistia OnePlus 3:ssa on 64 gigatavua. RAM-muistia löytyy peräti 6 gigaa, mikä tuo puhelimen käyttöön nopeutta ja sujuvuutta; etenkin jos useita sovelluksia käytetään yhtä aikaa.

Myös OnePlus 3:n kamera on entistä parempi ja varustettu optisella kuvanvakaimella, mikä auttaa saamaan entistä parempia kuvia myös hämärässä.

OnePlus 3:n hinta Elisan myymälöissä ja verkkokaupassa on 399 euroa.