Samsung jatkaa urheilullisen elämän helpottamista esittelemällä Gear Fit2- ja Gear IconX-uutuudet. Molemmat tuotteet on suunniteltu erityisesti liikkumiseen ja se näkyy myös laitteiden ominaisuuksista.

Gear Fit2 on sisäänrakennetulla GPS:llä ja sykemittarilla varustettu urheiluranneke, joka tuottaa tarkkoja mittaustuloksia ja antaa liikkujalle reaaliaikaista palautetta suorituksesta. Gear IconX tarjoaa käyttäjälle langattomat korvanappikuulokkeet, jotka mittaavat suoritusta ja antavat liikkujalle palautetta treenistä. Molemmat uutuudet on optimoitu monen tasoisille liikkujille, joten ei ole väliä treenaako käyttäjä maratonille vai harrastaako hän vain iltakävelyitä.

– Terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä elämästä nauttimisen kannalta. Uudet tuotteemme auttavat tehostamaan olemassa olevia rutiineja ja tekevät liikkumisesta hauskempaa. Gear Fit2 ja Gear IconX vastaavat näihin tarpeisiin ja ne auttavat ihmisiä saamaan enemmän irti jokapäiväisestä elämästä, sanoo Samsungin Head of IM & Telecom Antti Holopainen.

Gear Fit2: Edistyneet fitness-ominaisuudet

  • Virtaviivainen, ergonominen ja ohut muotoilu, joka on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön.
  • Kaareva Super AMOLED -kosketusnäyttö, jolta on helppo seurata oman hyvinvoinnin kehitystä sekä tarkistaa ja vastata niin ilmoituksiin kuin tekstiviesteihin.
  • Sisäänrakennetut GPS- ja HRM-anturit tarjoavat tarkkaa aktiivisuuden seurantadataa, joka soveltuu kaikenlaisiin elämäntapoihin.
  • Activity tracking -toiminto mahdollistaa seurantatietojen keräämisen ilman manuaalista aktivointia riippumatta siitä, harrastatko kävelyä, pyöräilyä, kuntosoutua vai lenkkeilyä elliptisellä koneella.
  • Helppo aktiivisuusdatan synkronointi S Health -sovelluksen ja eri kuntoilusovellusten välillä. Gear Fit2 tarjoaa Step Challenges -haastetehtäviä, joilla voi innostaa ja haastaa ystäviä liikkumaan.
  • Musiikkisoitin, jonka avulla käyttäjät voivat keskittyä treeniin ilman mobiililaitetta.

Gear IconX: Helppo ja langaton kuuntelukokemus

  • Kevyet ja mukavasti korviin istuvat langattomat nappikuulokkeet aktivoituvat, kun kuulokkeet laitetaan korviin. Mukana tulee kolmet erikokoiset vaihtopäät.
  • Nappikuulokkeet tallentavat seuranta- ja aktivisuusdataa mukaan lukien matkan pituus, nopeus, kesto, syke ja kulutetut kalorit. Kerätty data synkronoituu automaattisesti S Health -sovelluksen kanssa.
  • Voice Guide -ominaisuus antaa välittömän puhutun palautteen harjoituksen edistymisestä ja samalla mahdollistaa ilman erillislaitteita toimivan musiikinkuuntelukokemuksen.
  • Bluetooth-tuki ja sisäinen tallennustila, johon mahtuu peräti 1000 mp3-musiikkikappaletta, joita voi valinta ja vaihtaa napauttamalla ja pyyhkäisemällä kuulokkeita.