Alkavatko kaikilla radiokanavilla soivat samat miltei suoraan  Spotifystä otetut ”Top-50 listat” ärsyttämään? Kyllä? Sinua ei haittaa Englannin kielinen puhe? Ei? Hyvä. Kannattaa siis ladata suomeen jokunen aika sitten perustetun englanninkielisen SpiritFM:n applikaatio ja kuunnella hieman vaihtelevampaa soittolistaa ja poliittisesti epäkorrektimpaa juttua juontajien toimesta.

Spirit kuuluu toki myös radioaalloilla PK-seudulla taajuudella 101,4Mhz ja Turusssa taajuudella 92,2Mhz

Full disclosure: Spiritillä ei ollut tähän postaukseen osaa eikä arpaa. Spiritistä on tullut lyhyessä ajassa allekirjoittaneen suosikkikanava ja koska kanavalla saattuu olemaan erittäin hyvä Android -sovellus joka näyttää tulevat biisit ennen kuin ehtivät edes ilmoille. Tästä johtuen ajattelin vinkata lukijoillemme vaihtoehtoisen radiokanavan.

Ps. Lisätipsinä suosittelen että kuuntelette iltapäivän ”Happy Hour Showta” ja tämän moottoriturpa Craig Houstonia

Play-kauppa: Spirit FM -sovellus