Polar julkaisee tänään uuden, urheiluun optimoidun Polar M600 Android Wear™ -älykellon. Polar M600 yhdistää johtavan sykkeenmittausteknologian ja Android Wearin laajat mahdollisuudet.Polar M600 -älykellossa on uusi Polarin kuuden LED-valon optinen rannesykkeen mittaus. Polar Android Wear -sovelluksella käyttäjä voi mm. mitata 24/7 aktiivisuutta ja hyödyntää Polarin Smart Coaching -ominaisuuksia. Integroidun GPS:n avulla käyttäjä voi seurata vauhtia ja matkaa.

Vedenpitävä Polar M600 on suunniteltu niin urheiluun kuin tyylikkääksi asusteeksi sosiaaliseen elämäntyyliin. M600:ssa on virtaviivainen design, helppokäyttöinen navigointipainike ja 1,3 tuuman kosketusvärinäyttö. Kellon akunkesto on jopa 48 tuntia, kun se on yhdistettynä Android-laitteeseen. M600:ssa on 4GB sisäinen muisti ja käyttäjä voi synkronoida musiikin Google Play -kaupan kautta ja kuunnella sitä ilman älypuhelinta. Vaihdettava ranneke on pehmeää silikonia ja sitä on saatavana mustana ja valkoisena. Punainen väri tulee myöhemmin tänä vuonna.

“Polar on tunnettu urheiluun tuomastaan älykkyydestä”, sanoo Marco Suvilaakso, Polarin Chief Strategy Officer. “Polar keksi ensimmäisen langattoman sykemittarin, ensimmäisen aktiivisuusrannekkeen ja nyt toimme markkinoille erityisesti urheiluun optimoidun älykellon. Android Wear -alustalla toimiva Polar M600 tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia käyttäjälle muokata älykellosta omanlainen ja kuitenkin luottaa Polarin ainutlaatuiseen urheiluteknologiaan, joka on kellon ydin.” Yhdistämällä jatkuvasti kehittyvän Android Wearin mahdollisuudet ja Polarin kokemuksen harjoittelusta, antaa M600 käyttäjälle laajan valikoiman vaihtoehtoja. Urheilun ja päivittäisen aktiivisuuden lisäksi, käyttäjä voi hyödyntää Android Wearin ääniohjausta, muokattavia kellotauluja, kalenteri-ilmoituksia, lukea ja vastata tekstiviesteihin, selata sosiaalisen median syötteitä sekä käyttää yli 4000 kolmannen osapuolen sovellusta Google Play -kaupassa. Käyttäjä voi tarkastella aktiivisuutta, sykkeitä ja unta Polar Flow-mobiilisovelluksessa (iOS ja Android). Polar Flow -verkkopalvelussa on mahdollista tutkia vielä tarkemmin kuntoon, palautumiseen ja edistymiseen liittyviä tietoja. Polar M600 käyttäjät voivat myös hyödyntää uutta, ilmaista Polarin juoksuohjelmaa. Mukautuvat ohjelmat ohjaavat käyttäjää harjoittelemaan 5 km, 10 km, puolimaratonin ja maratonin juoksemista.

Saatavuus

Polar M600 on saatavilla mustana ja valkoisena M/L-kokoisena Polarin verkkokaupasta elokuuussa ja valikoiduista liikkeistä syys-lokakuussa.
Polar M600:n suositushinta on 349.90€. Musta ja valkoinen vaihtoranneke ovat saatavilla lokakuussa hintaan 29.90€. Punainen vaihtoranneke on saatavilla myöhemmin tänä vuonna.

 

b75f59342c069668_800x800ar