Samsung jatkaa älypuhelinmarkkinoiden kehitystä uudella Galaxy Note7 -puhelimella. Samsung on uranuurtaja suurinäyttöisissä älypuhelimissa, ja uusi Galaxy Note7 jatkaa perinnettä yhdistämällä ensiluokkaiset materiaalit ja symmetriseen edge-muotoiluun.

Galaxy Note7:ssa on:

  • Vesitiivis rakenne ja S Pen -kynä (IP68)*
  • Huippuluokan turvallisuusominaisuudet, jotka yhdistävät viruksenkestävän Samsung Knox Android -käyttöjärjestelmän biometriseen tunnistukseen (sisältää esimerkiksi uuden iirisskannerin)
  • Mukaansatempaavat viihdeominaisuudet ja HDR-videosuoratoisto

Galaxy Note7 yhdistää työn ja huvin ja auttaa saamaan älypuhelimella aikaan entistä enemmän.

– Kehittyneiden turvallisuusominaisuuksiensa ansiosta Galaxy Note7 on sopiva laite kaikille, jotka haluavat saada aikaan enemmän niin töissä kuin vapaa-aikanakin. Elämä on entistä vauhdikkaampaa, joten loimme Galaxy Note7:n, jolla ihmiset voivat hoitaa asioita helposti, missä ja koska vain, sanoo Samsungin Head of IM & Telecom Antti Holopainen.

galaxy_note_7_001

Galaxy Note7 S Pen: Kirjaa ideat talteen nopeasti ja helposti

Uudistettu Galaxy Note7 S Pen on enemmän kuin pelkkä kirjoitusväline – se on innovaatio, jonka avulla on mahdollista tehdä asiat entistä tarkemmin ja tehokkaammin. Käyttäjät voivat tehdä muistiinpanoja nopeasti jopa älypuhelimen lukitusnäyttöä avaamatta. S Pen auttaa käyttäjiä myös luomaan ja jakamaan GIF-animaatioita sen Smart Select -ominaisuuden avulla. Uudet Air Command -ominaisuudet Magnify ja Translate auttavat zoomaamaan ruutuun ja kääntämään ruudun tekstejä, kun kynää pidetään ruudun yllä. Muistiinpanojen ja piirustusten pitäminen järjestyksessä on Samsung Notes -applikaation avulla helpompaa kuin ikinä.

Uusi S Pen on yhtä tarkka kuin tavallinen kynä. Päivitetty muotoilu ja pienempi kynän pää varmistavat, että kynä rekisteröi painallukset aiempaa herkemmin. Myös Galaxy Note7 S Pen on vesitiivis ja täyttää IP68 standardit.

Parannettua turvallisuutta: Nyt silmänräpäyksessä

Samsung ymmärtää, kuinka tärkeää matkapuhelimen tietojen suojaaminen on. Sormenjälkitunnistimen lisäksi Galaxy Note7 on varustettu iirisskannerilla, jota voi käyttää näyttölukituksen avaamiseen tai Samsung Pay -maksujen hyväksymiseen. Samsung Knox -ominaisuuksiin yhdistettynä Galaxy Note7 tarjoaa uudenlaisen yhdistelmän turvallisuutta ja käytännöllisyyttä.

Galaxy Note7 -puhelimessa on myös Secure Folder -ominaisuus. Se on erillinen kansio, joka on erityisen turvallinen tärkeille tiedoille. Salasanojen muistamista helpottaa Samsung Pass, joka tarjoaa helpon tavan kirjautua sovelluksiin sormenjälkilukijalla tai iirisskannerilla.

Parasta viihdettä

Puhelin on aina mukana ja siksi käyttäjien tärkein laite. 5,7-tuumainen QHD Super AMOLED -näyttö tarjoaa mahdollisuuden nauttia elokuvamaisista videohetkistä videokokemukseen ja HDR-videoiden suoratoistosta. Puhelimen mukana tulee myös paketti uusia pelejä.

Yhdessä Oculuksen kehittämien Gear VR -virtuaalilasien kanssa Galaxy Note7 tarjoaa premium-luokan virtuaalitodellisuuskokemuksen missä vain. Puhelimen Super AMOLED -näyttö ja tehokas suoritin takaavat sulavan kokemuksen. Käyttäjille on tarjolla suuri määrä aivan uudenlaisia sovelluksia ja pelejä, jotka vievät ennennäkemättömiin paikkoihin.

Galaxy Note7 tukee 3840×1920-resoluutiolla toimivaa uutta Gear 360 -kameraa, joten käyttäjät voivat jakaa 360-videonsa missä vaan. Puhelimessa on 64GB sisäistä UFS 2.0 tallennustilaa. Käyttäjät voivat jakaa 360-kuvia ja -videoita esimerkiksi Facebookissa ja YouTube 360 -palvelussa, tai katsella niitä Gear VR -virtuaalilaseilla.

Galaxy-perinteet ja uusia parannuksia

Galaxy Note7:n jokainen yksityiskohta on hiottu mukavampaa otetta ja helpompaa yhden käden käyttöä varten. Vaikka Galaxy Note7:ssa on suuri näyttö, se on silti ohut ja kevyt. Puhelimen taivutetut reunat takaavat sulavan tuntuman, johon käyttäjät ovat Galaxy-sarjassa tottuneet.

Galaxy Note7 on varustettu edeltäjiään kestävämmällä Corning® Gorilla® Glass5 -lasilla ja Edge Panel -toiminnolla, joka mahdollistaa esimerkiksi sovellusten, uutisten ja yhteystietojen avaamisen yhdellä painalluksella. Yksinkertaistettu käyttökokemus auttaa nauttimaan puhelimesta entistäkin enemmän.

Galaxy Note7:n kamera on jo Galaxy S7 – ja Galaxy S7 edge -puhelimista tuttu. Dual Pixel -kuvasensori, laaja aukko ja nopea automaattitarkennus takaavat kauniit kuvat myös hämärässä.

Sisäisen 64GB:n muistin lisäksi Galaxy Note7:ssa on myös microSD-korttipaikka, joka tukee jopa 256GB muistikortteja, 3500 mAh akku, Power Management UX -virranhallintaominaisuus sekä Type-C -USB-portti. Puhelimeen on saatavilla myös uusia lisävarusteita, kuten S View Standing Cover, joka on suunniteltu erityisesti videokatselua varten.

Yhteys Samsungin ekosysteemiin

Galaxy Note7 on enemmän kuin älypuhelin. Se on yhteyspiste Samsungin laitteiden ja palveluiden ekosysteemiin. Käyttäjät voivat tarkkailla liikkumistaan Gear Fit2 tai Gear IconX -laitteilla ja seurata dataa S Health 5.0 -sovelluksella.** Tarkan liikkumisen seurannan lisäksi S Healthin käyttäjät voivat jakaa suorituksiaan ystävilleen ja haastaa heitä leikkimieliseen kilpailuun. Kaikki terveyteen liittyvä data on salattua ja Samsung Knoxin suojaamaa.

Galaxy Note7:n Smart Switch -sovellus on päivitetty Samsung Cloud -ominaisuudella, joka saumattomasti kopio ja siirtää sisältöä laitteiden välissä. Galaxy Note7 käyttäjille on tarjolla jopa 15GB ilmaista tallennustilaa Samsung Cloud -palvelussa.**

Galaxy Note7 on saatavilla Euroopassa mustana, sinisenä ja hopeisena 2. syyskuuta. Ennakkomyynti alkaa Suomessa 16. elokuuta. Asiakkaille, jotka tilaavat laitteen ennakkoon DNA:n, Elisan, Soneran, Verkkokauppa.com:n, Gigantin tai Powerin kautta, lahjoitetaan upouudet Gear VR -virtuaalilasit. Laitteen suositushinta on 879 euroa.

Samsung Galaxy Note7

 

Galaxy Note7

OS

Android 6.0.1 (Marshmallow)

Mitat

153.5 x 73.9 x 7.9mm, 169g

Suoritin

Octa core (2.3GHz Quad + 1.6GHz Quad), 64 bit

Muisti

4GB RAM (LPDDR4), 64GB (UFS 2.0)

Näyttö

5.7” Quad HD Dual edge Super AMOLED

2560 x 1440 (518ppi)

Kamera

Taka: dual pixel 12MP OIS (F1.7), Etu: 5MP (F1.7)

Akku

3,500 mAh, langallisella ja langattomalla pikalatauksella

Langaton lataus yhteensopiva WPC ja PMA standardien kansssa.

Maksuyhteydet

NFC, MST

Yhteydet

LTE Cat.12 / LTE Cat.10 / LTE Cat.9  *rippuen operaattorituesta

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), MIMO(2×2) 620Mbps,

Bluetooth® v 4.2 LE, ANT+, USB Type-C, NFC,

Paikannus (GPS, Glonass, Beidou)

Sensorit

Ilmanpaine, sormenjälki, kiihtyvyys, magneettikenttä, tila, syke, läheisyys ja valo

Tuoetut audioformaatit

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR,

AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA

Tuetut videoformaatit

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI , FLV, MKV, WEBM

 

*Pöly- ja vesitiiviys perustuu IP68-standardiin, jossa puhelin kestää upotusta puolentoista metrin syvyydessä 30 minuuttia.

** Palveluiden saatavuus vaihtelee maittain.