Huawein julkistukset IFA-messuilla: uusi puhelinmallisto, tuore M3-tabletti sekä Huawei P9:n uudet värivaihtoehdot

Huawei Consumer Business Group esitteli Berliinissä pidettävien IFA-messujen kynnyksellä joukon uutuuksia, joista osa tulee Suomeen loppuvuodesta. Täysin uusi Huawei Nova -mallisto on suunnattu tyylikkyyttä arvostaville älypuhelinten tehokäyttäjille. MediaPad-tablettiperhe kasvaa uudella M3-versioilla ja Huawei P9 -lippulaivapuhelimen saa pian uusissa värivaihtoehdoissa.

”Huawei tunnistaa, että markkinoilla on tarve dynaamiseen käyttöön suunnitelluille älypuhelimille”, toteaa Huawein Consumer Business Groupin toimitusjohtaja Richard Yu. ”Huawei Nova -perhe on suunniteltu näyttäviksi ja suorituskykyisiksi puhelimiksi palvelemaan uuden sukupolven käyttäjiä, joille älypuhelin on merkittävä työ- ja viestintäväline.”

”IFA antaa tuntumaa tulevista uutuuksista. Huawein laitejulkistukset vahvistavat strategiaamme tuoda eri hintapisteisiin mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Uusi Nova-mallisto edustaa Huawein asiakaslähtöistä innovaatio-osaamista”, kertoo Huawein Suomen kuluttajaliiketoiminnan markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Sofia Lehtimäki. ”Huawein tabletit ovat olleet kysyttyjä Suomessa, M3-tabletissa sekä kuvan että äänen laatu ovat omaa luokkaansa asiakasodotusten mukaisesti”, Lehtimäki jatkaa.

Huawei Nova -mallisto seuraa tehokkaan Mate 8:n ja mobiilikuvauksen uudistaneen Huawei P9:n jalanjälkiä. Muotoilu on ollut Nova-malliston keskiössä, sen miellyttävä ergonomisuus pohjautuu pyöristettyihin linjoihin sekä maltilliseen kokoon, joka tukee puhelimen käyttöä yhdellä kädellä.

Kameraominaisuus on yksi tärkeimmistä tämän päivän puhelimen lisäominaisuuksista. Huawei Novassa on 8 megapikselin etukamera, jolla voi ottaa selfieitä missä tahansa valaistuksessa. Lisäksi siinä on valmiina Beauty Makeup 2.0 ja Beautiful Skin 3.0 -toiminnot selfien viimeistelemiseksi. Huawei Novan takakamerassa on 12 megapikseliä, nopea automaattitarkennus sekä laaja-aukkoinen 1,25 um:n linssi, näiden ansiosta kuvat ovat teräviä, selkeitä ja värikylläisiä. Puhelin tukee 4K-kuvausta.

Huawei Nova-mallistossa on Snapdragon 625 -prosessori, joka hyödyntää 14nm-teknologiaa. Yhdessä nämä tekevät uutuuspuhelimesta nopean ja ne myös auttavat säästämään akkua. Huawei Novassa on Smart Power 4.0:lla varustettu 3020 mAh akku, jonka ansiosta puhelin ei hyydy vaikka käytössä olisi useampia sovelluksia samaan aikaan. Huaweissa on 3D-sormenjälkitunnistin sekä DTS Headphone: X ™-tekniikkaa, joka tarjoaa optimoidun audioelämyksen. Huawei Novassa on 32 GB tallennustilaa ja 3 GB keskusmuistia.

Huawei Nova on odotettavissa Suomeen marraskuussa 2016. Sen arvioitu hinta on 399 euroa. Huawei Nova Plus ei ole toistaiseksi tulossa Suomeen.

ac2edb4b3de25dbe_org

Huawei P9:n uuden värivaihtoehdot

Huawein Leican kanssa yhteistyössä toteuttaman Huawei 9:n saa loppuvuodesta uusissa 1960-luvun pop-kulttuurin inspiroimissa väreissä. Värivaihtoehdot ovat näyttävä punainen ja upea sininen. Huawei P9-puhelinten hinta uutuusväreissä on arviolta 599 euroa. Toukokuussa 2016 lanseeratun Huawei P9 on saanut muun muassa EISA European Consumer Smartphone 2016-2017 -palkinnon.

8ba4ceda8b403241_org

MediaPad M3

Huawein MediaPad-tablettivalikoima kasvaa uudella M3-tabletilla. Se on M2-version tapaan toteutettu yhteistyössä Harman Kardonin kanssa. Harman Kardonin akustiikkaan perehtyneet insinöörit ovat auttaneet viemään tabletin audio-ominaisuudet uudelle tasolle. Lisäksi Harman Internationalin tytäryhtiö AKG:n mikrofoni- ja kuulokeasiantuntijat ovat kehittäneet M3:a varten omat trendikkäät, audioelämystä täydentävät AKG H300 -kuulokkeet.

82%-kuori-runko-suhteella varustettu MediaPad M3 on tyyliltään kompaktin elegantti. Sen 8,4 tuuman näyttö sekä sinistä valoa tehokkaasti suodattava Huawein ClariVu 3.0 -näyttöteknologia tekevät katselukokemuksesta miellyttävän niin videota katsellessa kuin pelattaessa. M3:ssa on Kirin 950 -prosessori, turvallinen ja nopea sormenjälkitunnistin sekä 5100 mAh:n akku, joka mahdollistaa 11 tunnin videokatselu- ja 6 tunnin pelisession. Musiikkia M3:lla pystyy kuuntelemaan jopa 45 tuntia yhteen putkeen.

Huawei MediaPad M3 on tulossa Suomeen myyntiin marraskuussa. Sen hintaa ei ole vielä vahvistettu.

97c6d9734dfc1b01_org