Musiikki on tehty muiden kanssa jaettavaksi. LG:n Bluetooth-kaiuttimet ovatkin tehneet musiikin jakamisesta mahdollista lähes missä vain. Vuonna 2017 LG tuo musiikinystävien saataville aivan uudenlaisen PJ-kaiutinsarjan.

Ilo katsella ja kuunnella

PJ-sarjan muotoilun ansiosta ääni kantautuu tasaisesti joka suuntaan. Turbiineista inspiraationsa saanut muotoilu mahdollistaa korkealaatuisen äänen, ja kaiuttimet näyttävät tyylikkäiltä kotona, toimistolla tai vaikkapa puistossa. Kaksitieperiaatteella toteutettu passiivinen kaiutin tuottaa rikasta ja voimakasta bassosoundia, mikä tavallisesti onnistuu vain huomattavasti suurikokoisemmilta kaiuttimilta. Kaiuttimet on valmistettu alumiinista, mikä tekee niistä kestävät ja laadukkaat. Lisäksi kaiuttimet ovat vedenkestäviä, ja niille on myönnetty IPX7-sertifikaatti. Tämä tarkoittaa, että niitä voi pitää metrin syvyisessä vedessä jopa 30 minuutin ajan.

Neljä mallia eri tarpeisiin

PJ-sarjaan kuuluu neljä samalle perusmallille rakentuvaa kaiutinta, johon mallista riippuen on lisätty muita ominaisuuksia, kuten radio tai subwoofer. Kaikki mallit toistavat Bluetooth-yhteydellä musiikkia esimerkiksi älypuhelimesta tai tabletista. Kaiuttimien akku kestää jopa 10 tuntia. Yhden kaiutinmallin alustassa on sisäänrakennettu FM-viritin, jota käyttäjä voi ohjata helposti valintanäppäimistöllä. Kaiuttimen alustassa on näyttö, jossa näkyvät käytössä olevat asetukset, sekä sisäänrakennettu antenni. Lisäksi LG esittelee kaiuttimen, jossa on FM-virittimen lisäksi DAB-viritin, josta on hyötyä erityisesti digitaalisten radiolähetysten alueilla. Valitettavasti DAB ei ole kuitenkaan tuettu suomessa.

Langatonta äänentoistoa leijuntaominaisuudella

Sarjan suurin malli on PJ9, jonka alustaosa toimii sekä subwooferina että langattomana latausasemana. Kaiutinosa on alustan päällä ja se leijuu ilmassa toisiaan hylkivien magneettien avulla. Subwooferinsa ansiosta PJ9 tuottaa syvää, rikasta ääntä. Kun virta loppuu kaiuttimesta laskeutuu tämä alustalleen ladattavaksi ilman että musiikki katkeaa.

Hinta ja saatavuus
Lisätietoja saatavuudesta ja hinnasta kerrotaan lähempänä lanseerausajankohtaa.