Gear S2 ja S3 –älykelloille on tänään saapunut ladattavaksi Spotify-applikaatio, joka mahdollistaa musiikin soittamisen suoraan kellosta Bluetooth-kuulokkeisiin tai kellon sisäiseen kaiuttimeen. Musiikkia voi striimata kellon ollessa Wi-Fi-verkossa. Valitettavasti jonkin isomman luokan aivopierun takia Gear Spotify ei tue offline-soittolistoja edes Spotify Premium -tilillä. Syynä on todennäköisesti se, että Suomen ulkopuolella kellosta on myynnissä LTE-malli. jolla striimaaminen onnistuu myös Wi-Fi-verkon ulkopuolella. Toivottavasti Spotify tai Samsung korjaa tämän puutteen hyvin pian. Musiikin soittamisen lisäksi applikaatiolla on mahdollista käskyttää Spotify Connectin kautta muissa laitteissa pyöriviä Spotify-sovelluksia, joka onkin huomattavasti hyödyllisempi ominaisuus. Sovellus osaa tietenkin myös käskyttää puhelimen Spotifyä Bluetoothin ylitse.