Acer julkaisi kolme uutta tulokasta Aspire –tuoteperheeseen, jotka pitävät sisällään kaksi uutta kovatehoista notebookia sekä pöytä-PC:n. Tuotteet on suunniteltu viihdekäyttö ja suorituskyky etusijalla. Samalla julkaistiin myös uusi Chromebook 11 N7 oppilaitos ja kotikäyttöön että uudet Predator -sarjan näytöt ja ökykannettavat.

Aspire VX 15, V Nitro sekä GX –sarjat: Suorituskykyä ja multimediaviihdettä

Korkealuokkaisella äänentoistolla, 15.6 tuumaisella ISP-teknologian omaavalla näytöllä ja uusimmalla NVIDIA® GeForce® GTX 10 –sarjan näytönohjaimella sekä 7th Generation Intel® Core™ -prosessorilla varustetut Aspire V Nitro Black Edition ja Aspire VX Notebookit ovat täydellisiä niille, jotka haluavat videonsa terävinä, pelit sujuvina ja äänet kirkkaina. Aspire GX –sarjan pöytäkoneet tarjoavat yhtälailla viihdettä, mutta pienten lisäherkkujen kanssa, joita laitteen mobiilisukulaisilla ei ole tarjota.

Molemmat notebookit on varusteltu 7th Generation Intel Core i7-7700HQ –prosessorilla, joka on suunniteltu tuomaan korkeaa suorituskykyä, 4K –viihdettä sekä pidempää akunkestoa mobiililaitteille. Prosessori tarjoaa täydellisen parin notebookien yhtä vaikuttavalle NVIDIA GeForce GTX 1060 / 1050 näytönohjaimelle. Nämä mahdollistavat kompromissittoman ratkaisun – olit sitten pelaaja tai leffafriikki.

Aspire V 17 Nitro Black Edition on mahdollista saada halutessaan myös integroidulla Tobii eye-tracking järjestelmällä, joka touchpadiin yhdistettynä parantaa tuottavuutta sekä tekee laitteesta responsiivisemman tarkkailemalla silmiesi liikettä. Tämä mahdollistaa käyttäjän navigoimaan entistä nopeammin ja helpommin erilaisissa valikoissa ja ohjelmissa pelkällä vilkaisulla. Myös pelaamista on elävöitetty eye-trackingin avulla, tuomalla pelaamiseen erilaista syvyyttä sekä erilaista tuntua tähtäämiseen, ampumiseen ja paikkojen tutkimiseen. Tuki löytyy jo yli 45:tä pelistä, kuten Elite Dangerous, DeusEx: Mankind Divided sekä WATCH_DOGS 2™.

Edellä mainittujen speksien lisäksi laitteesta löytyy 6GB GDDR5 muistia sekä Acerin AeroBlade, Coolboost™ sekä DustDefender™ -tekniikoilla boostattu tuuletinjärjestelmä. Liitännöistä löytyy USB-tyypin C-portti Thunderbolt™ 3 –tuella, joka mahdollistaa jopa 2x 4K –näytön käyttämisen, 2 x USB 3.0 –portteja, 2x USB 2.0 –portteja, HDMI sekä Gigabitin Ethernet –portti Wlanilla varustettuna. Koneesta löytyy myös 4K (3840×2160) Ultra HD –näyttö sekä neljällä kaiuttimella varusteltu Dolby Audio™ Premium ja TrueHarmony™ Plus –teknologioilla rakennettu äänentoisto.

Alustava hinnoittelu (alkaen) ja julkaisuajankohta pohjoismaissa:

Aspire V 15 Nitro Black Edition sekä Aspire V 17 Nitro Black Edition, 1329€ / Helmikuu

Aspire VX 15, 999€ / Tammikuu

Aspire GX, 949€ / Helmikuu

Acer Chromebook 11 N7: Hiljaista kestävyyttä

Etenkin koulutuskäyttöä varten mainostettu Chromebook 11 N7 –tietokone on vahvistettu 12 tunnin akunkestävyydellä sekä hiljaisella käyttöäänellä, joka on mahdollistettu tuuletittoman suunnittelun avulla.

Laite kestää jopa 60 kg painon sekä pudotukset jopa 122 cm korkeudelta, joten se on suunniteltu mahdollisimman kestäväksi myös fyysisesti. Roiskeidenkestävä näppäimistö kestää jopa 330ml vettä.

Chromebook 11 N7 on varustettu Intel® Celeron® dual-core –prosessorilla sekä 11.6 tuuman (1366×768) IPS kosketusnäytöllä. Pienikokoinen laite on vain 22mm paksu ja painaa 1,35 kg. Laitteesta löytyy ac-luokan Wlan-yhteydet, Bluetooth 4.0, 2x USB 3.0 porttia, HDMI –portti ja 3,5mm kuulokeliitäntä sekä SD-korttipaikka.

Laitteiden alustava julkaisuajankohta on helmikuussa.

Acer Predator Z301CT, Predator XB252Q & Predator XB272: Täydelliset näytöt pelaamiseen

Acer Predator Z301CT on maailman ensimmäinen eye tracking -ominaisuudella varusteltu 21:9 kaareva näyttö, joka on suunniteltu viemään pelaaminen aivan uudelle tasolle. Markkinoita täydentää myös 25- ja 27 –tuumaiset 240Hz refresh ratella varustetut XB2 -sarjan näytöt Predator XB252Q sekä Predator XB272. Kaikkia kolmea laitetta on vahvistettu NVIDIA® G-Sync™ -teknologialla, joka mahdollistaa graafisesti todella realistisen pelikokemuksen.

Alustava hinnoittelu (alkaen) ja julkaisuajankohta pohjoismaissa:

Acer Predator Z301CT, 999€ / Maaliskuu

Predator XB252Q, 699€ / Maaliskuu

Predator XB272, 799€ / Huhtikuu

Acer Predator 21 X: Pelaajan luksusläppäri kaarevalla näytöllä

Kirsikkana kakun päällä on Predator 21 X, 21 tuumaisella kaarevalla ISP -näytöllä (2560 x 1080 resoluutio ja 120Hz refresh rate) varusteltu notebook. Käyttäjäkokemusta parantamassa myös tässäkin laitteessa on integroituna Tobii eye-tracking -teknologia. Laitteesta löytyy myös 7th Generation Intel® Core i7 prosessori, 5 tuuletinta ja dual NVIDIA® GeForce® GTX 1080 näytönohjain sekä 64GB DDR4-2400 -muistia.

Laite on myös mahdollista kustomoida huoltopaneelin osalta itse valitsemalla designilla, oman maan lipulla sekä laserkaiverretulla nimellä, joka tekee tästä luksuslaitteesta vielä yksilöllisemmän.

Myös jo aiemmin markkinoilla ollut peliläppäri Acer Predator 17 X on päivitetty 7th Gen Intel Core i7 prosessorilla sekä NVIDIA GeForce GTX 1080 näytönohjaimella.

Alustava hinnoittelu (alkaen) ja julkaisuajankohta pohjoismaissa:

Predator 21 X, 9 999€ / Maaliskuu

Predator 17 X, 2 879€ / Helmikuu