Battery toi vuodenvaihteessa markkinoille täysin uuden juomakategorian, isotonisen energiaveden. Kaksi erimakuista energiavettä on tarkoitettu erityisesti paljon liikkuville. Kaksi energiavettä tulevat sitruunan ja lime-appelsiini-ananaksen makuisina. Kyseessä on Suomen markkinoilla ensimmäinen isotoninen energiavesi. Battery Energy Watereissa on B- ja Cvitamiineja, magnesiumia ja kofeiinia. Vitamiinit piristävät ja magnesium edistää lihasten toimintaa.

Tämän päivän kuluttajat ja kuntoilijat toivovat piristäviä ja vähäkalorisia juomia, joita nauttia urheilusuorituksen aikana tai jälkeen. Batteryn isotonisissa energiavesissä on aktiiviselle liikkujalle soveltuva koostumus sokeria ja kivennäisaineita imeytymisen kannalta, samassa suhteessa kuin ihmiskehossa.

”Juomakategoriat ja juomien nauttimistilanteet muuttuvat ja sekoittuvat toisiinsa. Myös energiajuomien käyttötilanteet ovat hyvin erilaisia ja sama kuluttaja saattaa nauttia Batteryä eri tarkoituksissa. Battery Energy Water toimii erityisesti urheilun tai kuntoilun jälkeen mutta piristää vetenä myös autoillessa tai työpaikalla”, Batteryn tuotepäällikkö Laura Niskanen kertoo.

Lisäksi matalahiilihappoisissa Battery Energy Watereissa on energiaa sokerina 4,5 grammaa / 100 millilitraa eli 19 kilokaloria. Koko pullossa on siten 4 % päivän energiasaannin vertailuarvosta 2000 kcal. Kofeiinia on vähemmän kuin alkuperäisessä Battery Energy Drinkissä, 19 mg/100 ml, pullollisen juominen vastaa siten kofeiinin osalta noin puolikasta kahvikuppia.

Yksi pysyvimpiä kuluttajatrendejä 2000-luvulla on ollut terveellisten elintapojen ja liikunnallisuuden korostuminen. Funktionaalisten juomien kysyntä alkaa Suomessakin näkyä ja Battery Energy Water onkin suunnattu juuri tähän aktiiviseen elämäntyyliin.

Battery Energy Water -juomat ovat saatavilla hyvin varustelluista kaupoista. Kirkkaat ja raikkaanmakuiset vedet on pakattu läpinäkyvään 0,4 l kierrätysmuovipulloon.