HP julkaisi Las Vegasissa tänä vuonna vinon pinon uusia tietokoneita, pääpaino kannettavissa ja All-in-One -malleissa.

 

HP EliteBook x360

Maailman ohuimmassa yrityskäyttöön tarkoitetussa hybriditietokoneessa HP EliteBook x360:ssa yhdistyvät HP Spectren tehokas, ohut ja kevyt suunnittelu, HP EliteBook Folion yhteistyöominaisuudet sekä yrityksille suunnatun HP Eliten turvallisuus ja kestävyys. Sen ominaisuuksiin kuuluu maailman paras hybriditietokoneen akunkesto: jopa 16 tuntia ja 30 minuuttia. Integroidut yhteistyöominaisuudet, kuten erilliset konferenssinäppäimet, tehokas äänentoisto sekä lisävarusteena saatava 13,3-tuumainen (33,7 cm) Windows Hello -tunnistusta ja kosketusnäyttökynää tukeva 4K UHD ‑näyttö, parantavat tuottavutta ja tuovat kokouksiin uutta eloa. HP Elite ‑sarjan tietokoneiden turvallisuus ja hallintaominaisuudet ovat maailman huippua. Sarjan yrityskäyttöön tarkoitetuissa hybriditietokoneissa on useita uusimpia innovaatioita, kuten HP Sure Start Gen3 – maailman ainoa itsekorjautuva BIOS, jossa on mukana nyt myös käytönaikaisen muistin (SMM) suojaus. Se turvaa tulevaisuuden toimistoa myös HP WorkWise ‑sovelluksella, joka on edistynein älypuhelinsovellus tietokoneiden hallintaan ja ensimmäinen, joka on varustettu omalla suojausjärjestelmällä.

HP EliteBook x360 saapuu EMEA-alueen markkinoille tammikuun lopulla 2017 alkaen 1 799 euron hintaan.

HP Spectre x360

HP Spectre x360 seuraa HP:n 13,3-tuumaisen mallin suosiota, ja tämä HP:n 15,6-tuumainen (39,6 cm) toisen sukupolven x36 on koko Spectre-malliston tehokkain laite. Suurempi akku tarjoaa jopa 12 tunnin ja 45 minuutin akunkeston ja antaa tehoa kapeareunaiselle 4K-näytölle. Akunkesto on lähes yhtä hyvä kuin viime vuonna julkistetussa Full HD ‑mallissa. Uudessa HP Spectre x360:ssa on uusimmat Intel® Core™ ‑prosessorit, tehokas NVIDIA® GeForce® 940MX ‑grafiikkasuoritin, kaksi Bang & Olufsenin asiantuntevasti virittämää kaiutinta takaamassa elävän äänimaailman sekä IR-kamera Windows Hello ‑tunnistusta varten.

HP Spectre x360 15.6” saapuu EMEA-alueen markkinoille tammikuun lopulla 2017 1 599 euron lähtöhintaan.

HP ENVY Curved All-in-One 34

HP ENVY Curved All-in-One 34 on uusin versio HP:n palkitusta ja maailman leveimmästä kaarevasta All-in-One-näytöstä. Uudistuneessa mallissa on nyt entistäkin enemmän tehoa mukaansatempaaviin mediaelämyksiin. Näyttö on varustettu kapeareunaisella 34-tuuman Technicolor Color ‑sertifioidulla Ultra WQHD ‑paneelilla, jonka alla on integroitu Bang & Olufsenin virittämä neljän kaiuttimen äänipalkki. Iltakäytössä näytön valaistustilan voi helposti säätää himmeän siniseksi, mikä parantaa katselumukavuutta ja yöunia.

HP ENVY Curved All-In-One 34 saapuu EMEA-alueen markkinoille tammikuun lopulla 2017 1 999 euron lähtöhintaan.

Sprout Pro by HP

HP:n uusi Sprout Pro by HP ‑malli on suunniteltu kokonaan uudelleen, ja siinä on 2,2 mm paksu 20-pisteinen kapasitiivinen Touch Mat ‑kosketusnäyttö, jonka resoluutio on aiempaa terävämpi projektoitu resoluutio (1080p). Edistynyt teknologia ja uudet ominaisuudet antavat käyttäjille niin koulutuksen, jälleenmyynnin kuin valmistuksenkin puolella mahdollisuuden luoda visuaalista sisältöä ja interaktiivisia elämyksiä sekoittamalla todellisen ja digitaalisen maailman elementtejä keskenään. Tämän sukupolven tuotteiden ansoista vuorovaikutus Windows 10 Pron kanssa on entistäkin helpompaa. Lisäksi virtaviivaiset ohjelmistot tehostavat Sproutin tärkeimpien ominaisuuksien, kuten entistä nopeamman 2D-skannauksen ja nyt myös tarkan 3D-skannauksen, käyttöä. Toimitukseen kuuluu myös Active Pen -näyttökynä, joka mahdollistaa kosketusherkän digitaalisen piirtämisen. Laitteessa on myös Intel® Core™ i7 ‑prosessori, 1 TB SSHD-tallennustilaa, jopa 16-gigainen RAM sekä NVIDIA® GeForce® GTX 960M ‑grafiikkasuoritin 3D-skannauksen nopeuttamiseksi.

Sprout Pro by HP:n hinnoittelu- ja saatavuustiedot julkaistaan myöhemmin keväällä 2017.

OMEN X 35

Elokuussa julkaistu HP:n OMEN X vie peliharrastajat entistäkin syvemmälle virtuaalimaailmoihin uuden kaarevan OMEN X 35 ‑näytön avulla. Uutuus on ensimmäinen OMEN-malli, joka hyödyntää nykimistä ja viivettä vähentävää NVIDIA® G-Sync™ ‑tekniikkaa. Näytön korkea virkistystaajuus takaa aiempaa luonnollisemman ja todentuntuisemman pelikokemuksen. OMEN-valikoimaan viimeisimpänä lisätty 35-tuumainen kaareva näyttö ympäröi pelaajat aidontuntuisiin pelikokemuksiin taistelutantereilla ja kilparadoilla.