HTC julkistaa uuden U-sarjan kaksi älypuhelinta: HTC U Playn ja sarjan lippulaivan HTC U Ultran. Molemmissa on useita ominaisuuksia, joilla puhelin mukautuu käyttäjäkohtaisesti. Jopa niiden ulkonäkö muuttuu dynaamisesti.

Liquid Surface

Puhelimissa on ainutlaatuinen symmetrinen muotoilu. Niiden etu- ja takapinnat koostuvat kaareutuvasta 3D-lasista, joka ympäröi alumiinirungon tasaisesti luoden saumattoman siirtymän lasista metalliin. Pinnoite on värjätty ja käsitelty siten, että valo heijastuu ja väri toistuu eri tavoin puhelimen asennon mukaan, mikä luo kauniin, värikkään ja ainutlaatuisen vaikutelman.

Kuulee käskysi

HTC U Ultrassa on 4 suuntaamatonta mikrofonia, ja se tunnistaa äänesi myös valmiustilassa. Voit vain yhdellä sanalla lukita puhelimen, vastata puheluihin, lähettää viestejä ja jopa aloittaa navigoinnin ilman näppäilyä.

Pelkkänä korvana

Me kaikki kuulemme äänet eri tavoin. HTC USonic analysoi sisäkorvasi kaiukuluotaustekniikalla ja mukauttaa äänen sen perusteella.* Kylmästä, lämmöstä, vilustumisesta ja muista tekijöistä johtuvat pienet muutokset havaitaan vain 2 sekunnissa, ja saat aina itsellesi räätälöidyn upean äänielämyksen.

Tekoälyä

Ultra- ja Play-puhelimissa on uusi HTC Sense Companion – henkilökohtainen avustaja, joka oppii tavastasi käyttää älypuhelinta. Jos säätiedotus lupaa tuulta ja tuiskua, apuri kehottaa laittamaan lämmintä päälle ja lähtemään vähän aikaisemmin töihin. Työmatkan lähestyessä se voi kehottaa lataamaan akun täyteen, ja lomamatkalla se saattaa suositella hyviä ravintoloita. Parasta on kuitenkin se, että apuri kehittyy koko ajan oppiessaan tuntemaan sinut paremmin.

Kaksoisnäyttö

Nyt voit pysyä ajan tasalla ilman keskeytyksiä. HTC U Ultran yläosassa on nimittäin erillinen pienoisnäyttö tärkeitä ilmoituksia varten. Voit pyhittää 5,7-tuumaisen päänäytön haluamiisi tarkoituksiin ja käyttää pienoisnäyttöä esimerkiksi siirtyäksesi suoraan yhteystietoihin ja suosikkisovelluksiin.

 

HTC U Ultran ja HTC U Playn keskeiset ominaisuudet

 • Upea HD-näyttö
  • Ultra: 5,7 tuuman Quad HD (2 560 x 1 440) ja Gorilla Glass 5
   + 2,05 tuuman ja 160 x 1 040 pikselin pienoisnäyttö ilmoituksia varten
 • Play: 5,2 tuuman Full HD (1 920 x 1 080) ja Gorilla Glass 3
 • Luokkansa parhaat kamerat
  • Ultra: 12 megapikselin UltraPixel 2 -pääkamera, jossa on optinen kuvanvakain ja laser-automaattitarkennus, sekä 16 megapikselin etukamera, jossa on 4 megapikselin UltraPixel Plus -ominaisuus
  • Play: 16 megapikselin pääkamera, jossa on optinen kuvanvakain, sekä 16 megapikselin etukamera, jossa on 4 megapikselin UltraPixel-ominaisuus
 • Lyömätön ääni
  • Ultra: Hi-Res Audio+, HTC BoomSound ja Adaptive Audio HTC USonicin* avulla, äänentunnistus ja 3D-äänitys 4 suuntaamattoman mikrofonin avulla
  • Play: HTC BoomSound ja Adaptive Audio HTC USonicin* avulla, äänitys 2 mikrofonilla, joissa on melunvaimennus
 • Android 7.0, HTC Sense ja HTC Sense Companion – älykkäitä ehdotuksia käyttötapojesi perusteella
 • Sulavalinjainen, kevyt ja hienostunut
  • Ultra: 162,41 x 79,79 x 3,6–7,99 mm, 170 g
  • Play: 145,99 x 72,9 x 3,5–7,99 mm, 145 g

Lisätietoja, hinnat, saatavuus ja tuotekuvia

HTC U Ultra ja U Play tulevat myyntiin  ”brilliant black” -värisenä vuoden 2017 ensimmäisen neljänneksen loppupuolella. Ohjevähittäishinnat ovat 799 ja 499 euroa. Puhelimet tulevat myyntiin myös HTC:n verkkokauppaan, jossa on tarjolla lisää värivaihtoehtoja.

Tutustu HTC U Ultran ja HTC U Playn kaikkiin ominaisuuksiin täällä ja täällä.

*HTC USonic -tekniikka edellyttää kuulokkeita, joissa on USB-C-liitäntä.