Logitech G533 Wireless Gaming Headset sisältää ammattitason langatonta teknologiaa, Pro-G- elementit ja DTS Headphone:X 7.1 -tilaääniominaisuudet. Kokonaisuus on viimeistelty pitkällä akunkestolla ja minimalistisen tyylikkäällä muotoilulla.

”Äänentoistotiimimme otti tavoitteekseen suunnitella pelikuulokkeet, jotka takaavat kaikkein vaikuttavimman ja tarkimman äänentoiston PC-pelaamisessa”, kommentoi Logitechin pelituotteiden johtaja Ujesh Desai. ”Headphone:X:n ja Pro-G-elementtien ansiosta lopputulos on vaikuttava. Peliäänet toistuvat tarkasti ja oikeilta suunnilta luoden ensiluokkaisen pelikokemuksen myös äänentoiston osalta.”

Kehittyneet Pro-G-elementit on valmistettu ainutlaatuisesta sekoitemateriaalista, joiden korkeatasoinen äänentoisto on ollut aiemmin mahdollista vain kalliissa huippuluokan hifikuulokkeissa. Rakenteensa ansiosta Pro-G toistaa korkeat ja matalat äänet kirkkaasti aiheuttamatta ääneen säröä tai puuroutumista.

Äärimmäisen realistisesti ja tarkasti tilaääniä mallintava DTS Headphone:X -teknologia jäljittelee 7.1-kaiutinjärjestelmien sijoittelua ja äänen suuntausta. Tämän ansiosta peliäänten etäisyys ja suunnat toistuvat pelikuulokkeista tarkasti. Pelissä tämä auttaa hahmottamaan esimerkiksi lähestyvien vihollisen etäisyyttä ja lähestymissuuntaa. Lisäksi pelikuulokkeiden kaikki seitsemän äänikanavaa voidaan säätää omille äänenvoimakkuuksilleen.

Logitech G533 -pelikuulokkeiden kehittynyt äänenpakkausteknologia mahdollistaa huipputasoisen digitaalisen langattoman äänentoiston jopa 15 metrin etäisyydellä lähettimestä. Pelikuulokkeet säilyttävät langattoman yhteytensä jopa silloin, kun samassa tilassa on kymmeniä langattomia yhteyksiä samanaikaisesti käytössä. Äärimmäisen alhaisen latenssin ansiosta pelikuulokkeiden ja tietokoneen välillä ei ilmene havaittavaa viivettä.

Logitech G533 -pelikuulokkeet ovat kevyet, mutta vankkarakenteiset. Niiden käytössä eivät väsy pää tai niska, ja jopa pitkät pelisessiot sujuvat ongelmitta. Korvan peittävät ja ilmavat pehmusteet voidaan myös irrottaa pesua varten.

Pelikuulokkeiden sankamikrofonissa on automaattinen mykistystoiminto, kun mikrofoni käännetään pois käytöstä. Äänenlaatua parantavat taajuuskorjain sekä taustamelua vaimentava tekniikka. Äänisuodatin puolestaan vähentää sihinää ja poksahduksia. Äänenvoimakkuutta voidaan helposti säätää vasemman kuulokkeen rullapainikkeesta, jonka vierestä löytyy myös mikrofonin mykistyspainike.

Langattomat kuulokkeet saavat virtaa ladattavista ja irrotettavista akuista, joista riittää yhdellä latauksella virtaa jopa 15 käyttötunniksi. Logitech Gaming Software -ohjelmisto osaa myös ilmoittaa akun varauksesta, joten lataamiseen on helppo varautua etukäteen. Ohjelmiston avulla voidaan myös määrittää taajuuskorjaimen asetuksia, tilaäänen ominaisuuksia sekä esimerkiksi mikrofonin äänentasoja pelikohtaisesti. Lisäksi pelikuulokkeiden pikapainikkeet voidaan helposti määrittää uudestaan ohjelmiston kautta.

Saatavuus ja hinnoittelu

Logitech G533 Wireless Gaming Headset tulee myyntiin tammikuun aikana 169 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.