Lenovo julkistaa kuluttajaelektroniikan vuotuisessa CES-suurtapahtumassa valikoiman kiehtovia uutuuksia kuluttajille.

“Lähestymistapamme innovaatioihin pyrkii varmistamaan, että kehitymme jatkuvasti ja ymmärrämme, miten teknologia täyttää jokaisen yksilön, yrityksen ja kodin arjen”, sanoi Lenovon johtaja Gianfranco Lanci. ”Olemme omistautuneet ymmärtämään asiakkaitamme, emmekä koskaan lakkaa luomasta parempia kokemuksia oli sitten kyse tietokoneista työtä, viihdettä tai pelaamista varten, seuraavan sukupolven AR/VR-keksinnöistä tai älykkäämmästä kodista.”

Pelaa paremmin: Lenovo Legion 

Vastatakseen pelaajien tarpeisiin Lenovo julkaisee uuden Lenovo Legion -pelibrändin ja kaksi tehokasta pelikannettavaa: Lenovo Legion Y720 ja Lenovo Legion Y520. Ne mahdollistavat paremman pelikokemuksen uusimmalla NVIDIA-grafiikalla, Dolby Atmos -äänillä ja uuden sukupolven Intel Core i7 -suorittimilla.

 

Älykkään kodin kokemuksia

Älykodin teknologiasta tekee helpommin lähestyttävää Lenovo Smart Assistant, joka on suosittujen Amazon Alexa -pilvipalvelujen kanssa toimiva digitaalinen, henkilökohtainen apulainen. Amazonin kanssa yhteistyössä toteutettu uutuuslaite tunnistaa käyttäjän äänikomennot nettihakuihin, musiikin soittamiseen, kalenterimuistutuksiin ja moneen muuhun tarpeeseen. Lenovo Smart Assistant on suunniteltu myös Lenovon älykotilaitteiden samoin kuin monien kolmansien osapuolten laitteiden hallintaan. Alustava veroton hinta on noin 130 Yhdysvaltain dollaria.

Lenovo Smart Storage on tietoturvallinen digitaalinen tallennusratkaisu, jossa on kuuden teratavun tallennuskapasiteetti, langaton verkkoyhteys ja laitteiden automaattisen synkronoinnin ominaisuudet. Laite on suunniteltu valokuvien, musiikin ja asiakirjojen kaltaisen median tallennukseen.

Uudistettu ThinkPad X1 -tuoteperhe 

ThinkPad X1 -kannettavien uuden sukupolven laitteet on suunniteltu yhdistämään työn ja vapaa-ajan vaatimukset.

Uusi ThinkPad X1 Carbon on noin 1,1 kilogramman painollaan markkinoiden kevyin 14-tuumainen bisneskannettava. Se tulee saataville paitsi perinteisenä mustana myös uutena hopeanvärisenä versiona. Laitteessa on 14-tuumainen IPS-näyttö, sen akkukesto venyy 15 tuntiin ja siinä on Thunderbolt 3 -liitännät. Huippunopeat langattomat yhteydet takaa LTE-A-mobiiliverkko, wifi-tekniikkana on WiGiG. Tietoturvaa tuovat sormenjälkilukija ja biometrisen tunnistamisen erikoissiru, joka turvaa ja yksinkertaistaa Windowsiin kirjautumista yhdessä kasvontunnistukseen tarkoitetun infrapunakameran kanssa.

Hopean metallinvärisenä saataville tulee myös päivitetty ThinkPad X1 Yoga. Hybridilaite on 14-tuumainen OLED-näyttöinen kannettava, jossa on uudistettu kääntyvä näppäimistö ja uudelleen muotoiltu kynäke. Lisäksi tuoteperheeseen kuuluu ThinkPad X1 Tablet, jonka lisäominaisuuksiin kuuluu muun muassa integroitu projektori.

Työn ja luovuuden yhdistävä Miix 720 

Miix 720 Windows -hybridikannettavassa on erittäin tarkka 12-tuumainen QHD+ -näyttö, tarkka hipaisunäppäimistö, uusin Intel Core i7 -suoritin ja markkinoiden nopein liitäntä Thunderbolt 3.

Yhteensopivan Lenovo Active Pen 2 -kynäkkeen kanssa Miix 720 sopii muistiinpanojen tekemiseen ja ideoiden luovaan toteutukseen. Laitteessa on integroitu infrapunakamera Windows Hello -kasvojentunnistuksella, jolla voi korvata salasanan näpyttelyn. Näytön 150 astetta kääntyvä tuki on helppo säätää haluttuun katselukulmaan.

AR/VR-kokemuksia: Phab 2 Pro Apps

Lenovo esittelee CES-messuilla myös ensimmäisiä Googlen Tango-konenäköteknologiaa hyödyntäviä sovelluksia esimerkiksi shoppailuun, pelaamiseen, sisustussuunnitteluun ja opetukseen. Laajennetun ja virtuaalisen todellisuuden sovellukset toimivat marraskuussa ilmestyneellä Lenovo Phab 2 Prolla, joka on maailman ensimmäinen Tango-teknologialla varustettu älypuhelin. Sen anturit tekevät sekunnissa jopa 250000 liikkeen ja tilan ulottuvuuksien mittausta.

Lisätietoja

Lisätietoja on Lenovon englanninkielisessä tiedotteessa: http://news.lenovo.com/news-releases/lenovo-shows-how-different-innovates-better-at-ces-2017.htm