LG esittelee yhtiön ensimmäisen Blu-ray-soittimen, joka toistaa 4K- ja HDR-sisältöjä. Laite tukee sekä HDR10- että Dolby Vision -formaatteja.

Blu-ray-levyjen lisäksi laitteen avulla voi katsella korkealaatuisia sisältöjä Netflixistä ja YouTubesta. UP970 on varustettu wifi- ja ethernet-verkkoliitettävyyksillä sekä HDMI 2.0 -ääni ja video- sekä HDMI 1.4 -ääniliitännöillä. Tyylikäs, musta soitin istuu hyvin erilaisiin kodin sisustuksiin.

Tuki molemmille HDR-formaateille

HDR (High Dynamic Range) on yleistynyt nopeasti televisioissa vuoden 2016 aikana. Se lisää yksityiskohtien runsautta ruudun tummilla ja kirkkailla alueilla. LG UP970 -soitin toistaa molempia HDR-formaatteja, eli sekä HDR10- että Dolby Vision -formaatteja.

Hinta ja saatavuus

Lisätietoja saatavuudesta ja hinnoista kerrotaan lähempänä lanseerausajankohtaa.