LG on tuonut useita parannuksia uusiin LCD-teknologiaan perustuviin Super UHD -televisioihinsa. Uusissa malleissa sovelletaan nano cell -tekniikkaa, joka tekee väreistä aiempaa puhtaampia ja kirkkaampia. Premium-tason malleissa on Active HDR -ominaisuus ja tuki molemmille HDR-standardeille, minkä lisäksi niiden laitteisto on päivitetty LG:n webOS-älytelevisiokäyttöjärjestelmän uutta versiota varten. Kaikkien uusien mallien äänentoisto on Harman Kardonin käsialaa, mikä takaa korkealaatuisen kuunteluelämyksen.

Parempi katseluelämys nano cell -teknologialla

LG:n nano cell -teknologialla varustettu LCD-kuvapaneeli parantaa sekä värientoistoa että katselukulmaa. Kuvapaneelin lisäsuodatin sisältää nanometrin kokoisia partikkeleita, jotka imevät ylimääräistä valoa itseensä. Tämän ansiosta värit voidaan toistaa realistisempina kuin ilman nano cell -teknologiaa. Yleensä värit haalenevat, kun televisiota katsotaan sivusta, mutta LG:n uusilla LCD-televisioilla värit toistuvat eloisina.

SJ950V ja SJ 850V – LCD-valikoiman huippumallit

SJ950V on LG:n lippulaivamalli. Sen erittäin ohut muotoilu ja huomaamaton jalusta muistuttavat paljon OLED-mallien ulkoasua. SJ950V tulee saataville 86, 75, 65 ja 55 tuuman koossa. Active HDR -ominaisuuden ansiosta malli tukee molempia HDR-formaatteja, eli HDR10- ja Dolby Vision -formaatteja, sekä uutta HLG (Hybrid Log Gamma) -televisiolähetysstandardia. HDR (High Dynamic Range) on yleistynyt nopeasti televisioissa vuoden 2016 aikana. Se lisää yksityiskohtien runsautta ruudun tummilla ja kirkkailla alueilla.

Premium-valikoiman keskimmäisessä SJ850V-mallissa on samat ominaisuudet kuin SJ950V-televisiossa, mutta sen kehykset ovat hieman suuremmat. SJ850V tulee saataville 65, 60 ja 55 tuuman koossa.

Super UHD -kuvanlaatua myös edullisemmissa malleissa

Myös LG SJ800V on varustettu uusimman Super UHD -sarjan ominaisuuksilla, kuten Harman Kardon -äänentoistolla, Active HDR -ominaisuudella, nano cell -teknologialla sekä webOS-käyttöjärjestelmän viimeisimmällä versiolla. Malli tulee saataville 65, 60, 55 ja 49 tuuman koossa.

Hinta ja saatavuus
Lisätietoja saatavuudesta ja hinnoista kerrotaan lähempänä lanseerausajankohtaa