Televisioruutujen ohetessa myös niiden sisäänrakennetut kaiuttimet pienenevät entisestään. Soundbar-kaiutin on täydellinen aisapari ohuelle televisiolle, sillä se tuottaa laadukasta, kuvaa täydentävää ääntä. LG esittelee joukon uusia soundbar-kaiuttimia, joiden tekniset ominaisuudet parantavat katseluelämystä entisestään vuonna 2017.

Erittäin laadukas LG SJ9 -soundbar

Surround sound -ääni vaikuttaa katseluelämykseen merkittävästi. Dolby Atmos -äänentoistoteknologian ja kolmeen eri suuntaan osoittavien kaiuttimien avulla LG SJ9 tuo olohuoneisiin aivan uudenlaisen ääniulottuvuuden. Sivuille ja eteen suunnattujen kaiuttimien lisäksi SJ9-soundbarissa on ylöspäin suunnattuja kaiuttimia, joiden ansiosta soundbar tuottaa moniulottuvuuksista ääntä. Dolby Atmosin kautta kaikki äänivirrat käsitellään yksittäisinä kanavina, jotka voidaan lähettää erillisinä eri kaiuttimiin. Tämän ansiosta LG SJ9 -kaiutinta voi kutsua 5.1.2-kanavaiseksi järjestelmäksi. Lisäksi mallissa on 4K-läpivienti, jotta kuvanlaatu säilyy 4K-sisältöjä katsottaessa, sekä ääniprosessori, joka ylösskaalaa äänenlaatua.

Ohutta muotoilua ja laadukasta ääntä

LG SJ8 on tyylikäs soundbar, joka on suunniteltu sopimaan yhteen eleganttien ja ohuiden televisiomallien kanssa. Vain 38 mm korkea kaiutin tuottaa 4.1-kanavaista ääntä ja sen teho on 300 wattia. Sivulle suunnatut kaiuttimet tuottavat syvää ja luonnollista ääntä. Myös SJ8-mallissa on 4K-läpivientiominaisuus.

Monipuolinen kaiutin Bluetooth-valmiudella

SJ7 Sound Flex -kaiuttimen voi jakaa osiin. Sitä voi käyttää soundbarina, taka- ja etukaiuttimina tai kannettavina Bluetooth-kaiuttimina. Soundbar-muodossaan SJ7 Sound Flex tuottaa 2.1-kanavaista ääntä ja sen teho on 320 wattia. Jaettuna kahteen osaan se muuttuu kahdeksi 140 watin surround sound -kaiuttimeksi. Kannettavina Bluetooth-kaiuttimina teho on 30 wattia ja akku kestää neljä tuntia.

Tehokas LOUDR-tuoteperhe on juhlien keskipiste

LOUDR on LG:n uusi äänentoistolaitteiden tuoteperhe, joka on suunniteltu musiikintekijöille ja käyttäjille, jotka haluavat musiikintoistolta korkeaa tehoa. Tuotteissa on voimakas äänentoisto ja ominaisuuksia, joiden ansiosta juhlatunnelma voidaan luoda hetkessä.

LG LOUDR CJ98 on erityisesti DJ-käyttöön suunniteltu kannettava äänentoistojärjestelmä, jonka tehot ovat jopa 3 500 wattia. Sen monipuolisten ominaisuuksien ansiosta käyttäjä voi synkronoida musiikkia ja toimia juhlien DJ:nä. Tyylikkään LOUDR OJ98 -järjestelmän sisäänrakennettu Sparkle Lightning -valo sykkii musiikin tahtiin. Party Kick Starter -ominaisuus puolestaan simuloi kaasuttavan urheiluauton moottorin ääntä.

Huipputasoinen äänentoisto

SJ1-mallia lukuun ottamatta kaikissa uusissa kaiuttimissa on puheääntä kohentava Adaptive Sound Control -ominaisuus, joka analysoi äänen reaaliaikaisesti. Kun puheäänen taso nousee korkeammaksi, basso madaltuu automaattisesti. Näin dialogi kuulostaa selkeämmältä esimerkiksi uutisia kuunnellessa.

Hinta ja saatavuus

Lisätietoja saatavuudesta ja hinnoista kerrotaan lähempänä lanseerausajankohtaa.