Nokian omistama Withings on julkaissut uusia hyvinvointiin liittyviä tuotteita CES -messuilla. Huomiota herättää etenkin maailman ensimmäinen älyhiusharja.

Kérastase Hair Coach

Nokian omistama Withings julkaisi CES -messuilla maailman ensimmäisen älyhiusharjan. Harja on kehitetty yhteistyössä Kérastasen ja L’oréalin kanssa.

Hair Coach on älypuhelimeen yhdistettävä, mikrofoneilla varustettu hiusharja joka kuuntelee hiusten ääntä harjauksen yhteydessä. Mikrofonien avulla harja voi tunnistaa mm. hiusten kuivuutta, kaksihaaraisia sekä ylipäänsä hiusten terveyttä. Harjaan on asennettu myös kiihtyvyysanturi sekä gyroskooppi, jonka avulla harja tunnistaa harjaustyylisi ja voi kertoa ohjeita parempaan harjaustyyliin.

Suositushinta harjalle tulee olemaan hieman alle 200 euroa.

Withings Steel HR

Kelloon rakennettu Steel HR  hyvinvointi- ja aktiivisuusranneke pitää sisällään aktiivisuusmittarin ja sykemittarin sekä ilmoittaa notifikaatiot puhelimesta. Aktiivisuusmittari on saamaan klassisen tyylikäs ja mahdollisimman kellomainen, joten se sopii myös tyylistä tinkimättömälle.

Steel HR:stä löytyy automaattinen tunnistus jopa kymmenelle eri urheilulajille, ja sen lisäksi sillä on mahdollista aktivoida noin 30 urheilulajia manuaalisesti. Kello tunnistaa uudet aktiviteetit ja tarkistaa käyttäjältä mikä aktiviteetti oli kyseessä – oppien näin jatkuvasti lisää.

Kellosta löytyy jopa 25 päivän akunkesto, joka on toistaiseksi pidempään kuin missään muissa sykemittareissa. Kello tarkkailee sykettä sekä treenin aikana että levossa, muodostaen kokonaiskuvan käyttäjän terveydentilasta.

Steel HR on saatavilla kahdessa eri koossa: 36mm sekä 40mm, jotka molemmat asettuvat hieman alle 200 euron hintatasoon. Kello on jo tilattavissa suoraan netistä Withings.com sekä jälleenmyyjiltä.