SodaStreamin uusin laitemalli, kompakti SodaStream Spirit on suunniteltu erityisesti nykypäivän keittiöön. Kätevä Spirit sopii mainiosti myös pieniin keittiöihin ja on kukkarolle edullinen. Spirit on SodaStreamin pienin laite. Spirit toimii ilman sähköä, joten sen voi asettaa esille mihin tahansa. Kätevä Snap-Lock -toiminto tekee laitteesta helppokäyttöisen: pulloa ei tarvitse kiertää laitteeseen.

– Suunnittelussa on keskitytty erityisesti modernin keittiön tarpeisiin: laite on suunniteltu toimimaan tehokkaasti ja kätevästi pienessäkin tilassa. Useissa keittiöissä on vähän tilaa ja halusimme tehdä tyylikkään ja mahdollisimman kapean malli, kertoo SodaStreamin Suomen myyntijohtaja Timo Karhunen.

Säästöä joka litralta

72 % suomalaisista valmistaa mieluummin ruokia ja juomia kotona kuin ostaa niitä valmiina kaupasta.1 Yhdestä hiilidioksidipullosta valmistuukin noin 60 litraa valmista juomaa: tämä säästää niin kukkaroa kuin ympäristöä.

Suomessa on maailman puhtain vesijohtovesi, ja sitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Itse tehty kuplavesi tarjoaa mukavaa vaihtelua päivittäiseen juomavalikoimaan kuormittamatta luontoa. Kuplavettä voi maustaa halutessaan hedelmillä, marjoilla tai vaikkapa yrteillä. SodaStreamin valikoimasta löytyy myös 40 erilaista makua, vinkkaa Karhunen.

Tuotetiedot

SodaStream-laitteista kapein Spirit soveltuu mainiosti pieniinkin keittiöihin. Se on muotoilultaan modernin tyylikäs ja kompakti. Spiritin voi asettaa esille mihin tahansa, sillä sen käyttämiseen ei tarvita sähköä. Kätevä Snap-Lock -toiminto tekee käytöstä helppoa: pulloa ei tarvitse ruuvata laitteeseen. Yhdellä hiilidioksidipullolla noin 60 litraa valmista juomaa. Pullo BPA-vapaa. Värit: musta ja valkoinen.

Suositushinta: 99 €