Sonyn EXTRABASS-tuoteperhe herättelee jokaisen musadiggarin voimakkailla bassosoundeilla ja nostattaa biletunnelman hetkessä. Tuoteperheen uutuuskaiuttimet löytyvät neljässä eri koossa ja lukuisissa eri väreissä. Kaikissa kaiuttimissa on käytetty Sonyn ainutlaatuista EXTRABASS-teknologiaa vaikuttavan äänen takaamiseksi sekä valo-ominaisuuksiaii kruunamaan juhlatunnelman.

EXTRABASS-kaiuttimet herättävät juhlat henkiin niin ulkona kuin sisälläkin ja 24 tunnin akunkestoniiiansiosta ne voivat huoletta venyä aamun asti. Uutuusominaisuudet viimeistelevät juhlan kuin juhlan – kirkkaat valoefektit vilkkuvat musiikin rytmissä, DJ-ominaisuudetiv tuovat oman persoonallisen silauksen ja roiskeenkestävä rakenne pitää juhlat käynnissä kesäsateen yllättäessäkin. Isoimpia juhlia varten on Wireless Party Chain -ominaisuudenvi ansiosta mahdollista yhdistää langattomasti jopa 10 kaiuttintav. Yhdistämällä kaksi saman mallin kaiutinta Speaker Add -toiminnolla onnistuu laajan stereoäänen luominen.

Juhlat läpi vuorokauden

Ääneltään, kooltaan ja ominaisuuksiltaan tuoteperheen suurin SRS-XB40 -kaiutin on varustettu vaikuttavalla 24 tunnin akunkestolla, joka todella mahdollistaa bileiden jatkumisen läpi yön. Samalla akunkestolla varustettu kooltaan pienempi SRS-XB30 kulkee mukana kotibileisiin ja kesäjuhliin vaikkapa rannalle. SRS-XB20 tarjoaa tästä vielä pienemmän mallin. Pieni mutta pippurinen SRS-XB10 tarjoaa jotain aivan uutta mukana kulkevalle musiikille: kaiutin on varustettu silikonihihnalla, joka toimii pikkuriikkisen kaiuttimen tukena auttaen äänen suuntaamista.

Vedenkestävää kuuntelua kaikille seikkailuille

XB40-, XB30-, ja XB20-kaiuttimilla on vedenkestävyysluokitus IPX5, joten kaiuttimet kestävät kosketuksen veden kanssa joko sadepisaroina tai altaan roiskeina.

Uppoudu musiikkiin

MDR-XB950N1 -kuulokkeisiin on EXTRABASS-äänen lisäksi lisätty vastameluominaisuus. Kuulokkeet takaavat henkilökohtaiset bileet jopa 22 tunnin ajan. MDR-XB950B1 -kuulokkeet kulkevat helposti mukana taitettavan rakenteen ja kantopussin ansiosta. Niissä on 18 tunnin akunkesto.

SRS-XB40 on saatavilla sinisenä, mustana ja punaisena maaliskuussa 2017. Sen suositushinta on noin 260 euroa.

SRS-XB30 on saatavilla sinisenä, mustana, punaisena, vihreänä ja valkoisena maaliskuussa 2017. Sen suositushinta on noin 190 euroa.

SRS-XB20 on saatavilla sinisenä, mustana punaisena, vihreänä ja valkoisena maaliskuussa 2017. Sen suositushinta on noin 130 euroa.

SRS-XB10on saatavilla sinisenä, mustana, punaisena, vihreänä, valkoisena ja keltaisena maaliskuussa 2017. Sen suositushinta on noin 65 euroa.

MDR-XB950N1 -kuulokkeet ovat saatavilla mustana ja vihreänä maaliskuussa 2017. Niiden suositushinta on noin 270 euroa.

MDR-XB950B1 -kuulokkeet ovat saatavilla mustana, punaisena ja sinisenä maaliskuussa 2017. Niiden suositushinta 210 euroa.

Tiedote löytyy kokonaisuudessaan liitteenä englanniksi.

i Langattomilla kaiuttimilla on IPX5-luokitus
ii Poislukien XB10
iii SRS-XB40 24 tunnin akunkesto, XB30 24 tunnin akunkesto, XB20 12 tunnin akunkesto ja XB10 16 tunnin akunkesto
iv Saatavilla vain XB40-mallissa
v Mahdollista vuonna 2017 julkaistujen mallien kanssa
vi Sekoita ja yhdistä XB40-, XB30 ja XB20-malleja