Technics julkaisi CES messuilla SL-1200GR (“Grand Class”) levysoittimen, joka on jatkoa vuosikymmeniä DJ:en suosikkina olleelle SL-sarjan “Teknarille”.  Laite on päivitetty malli viimevuonna julkaistusta uusintapainoksesta, ja tuo mukanaan haluttuja uudistuksia mm. moottoriin. Uusi moottori on yksiroottorinen suoravetomoottori, joka Technicsin mukaan poistaa kokonaan äänen häiriöt, jotka johtuivat vanhojen mallien moottorin epätarkuudesta ja epävakaudesta.

Myös levylautanen on saanut muutoksia, joihin lukeutuvat lisääntynyt paino ja alapuolen resonanssia vähentävä kumipinnoite. Technics itse väittää, että nämä muutokset vähintään tuplaavat soittimen häiriönvaimennuskyvyn verrattuna vuoden 2002  SL-1200MK5:een. Levylautasen lisääntynyt paino voi kuitenkin olla puristeille myös negatiivinen muutos, mutta Technics lupaa että tuntuma ei ole muuttunut merkittävästi.

Erittäin tervetullut muutos on kiinteiden RCA-johtojen vaihtuminen phonoterminaaleiksi, josta ääni on mahdollista ottaa halutun mittaisella RCA-johdolla mikseriin tai vahvistimeen.

Hinnoittelusta ja myyntiintuloajankohdasta Technics ei halunnut vielä kertoa tarkempia tietoja, mutta varmaa on että laite ei tule olemaan halvimmasta päästä.