XYZprinting esittelee CES-messuilla 3D-tulostusuutuuksia. da Vinci -sarjassa esitellään edullinen Nano -tulostin ja ammattilaisille kaksikin eri mallia. Kouluille julkaistaan da Vinci Pen Package. Karkaisukammiolla tulosteista saa kestävämpiä ja da Vinci jr 2.0 Mix pystyy sekoittamaan eri värejä.

XYZprintingin toimitusjohtaja Simon Shen sanoi: “Menestyksekkään vuoden 2016 jälkeen pyrimme olemaan jatkossakin globaali uranuurtaja poistaen teknologian esteitä 3D-kuluttajatulostusmarkkinoilta esittelemällä helppokäyttöisiä laitteita, jotka tarjoavat kuluttajille innovatiivisia kokemuksia kustannustehokkaaseen hintaan. Julkistamme myös uusia tuotteita ja laitteita B2B-markkinoille täydentäen 3D-tulostinmallistoamme monipuolisella tuotevalikoimalla, jonka esittelemme ylpeinä CES-messuilla.”

3D-tulostimia 249 euron vähittäismyyntihintaan

XYZprinting esittelee CES-messuilla edullisimman ja helppokäyttöisimmän tulostimensa – da Vinci Nanon. Tämä ultrapieni laite on XYZprintingin edullisin 3D-tulostin; sen vähittäismyyntihinta asettunee alle 250 euroon.
da Vinci Nano on 40 % pienempi kuin da Vinci Mini ja sen mitat ovat vain 120*120*120 mm. Kompaktin kokonsa ansiosta Nanoa on helppo käyttää kotona, koulussa ja toimistossa. Se on äärimmäinen siirrettävä 3D-tulostin kaikille, jotka arvostavat runsasta pöytätilaa, järjestystä ja siirrettävyyttä. Aloitteleville 3D-kuluttajille suunnattu tulostin tarjoaa useita sisäänrakennettuja toimintoja, kuten automaattinen kalibrointi, automaattinen filamentin syöttöjärjestelmä ja alumiininen tulostusalusta, joiden ansiosta uusien käyttäjien on helppo tuoda luomuksensa eloon tulosta-painiketta painamalla.

Tulosta korkealaatuisia prototyyppejä XYZprintingin 3D JET -tulostimella

Ammattikäyttäjät arvostavat erityisesti XYZprintingin 3D JET -tulostinta, joka on suunnattu erityisesti insinööreille, leluvalmistajille, yrittäjille, projektisuunnittelijoille ja muille ammattikäyttäjille, jotka tarvitsevat 3D-tulostinta, jolla voi valmistaa korkealaatuisia prototyyppejä. Tulostin tarjoaa SLA-tulostimen tarkkuuden ja 3D JET -tulostimelle ominaisen tasaisen tulostusjäljen.
Suurta tulostuskokoa (300*150*150 mm) tukeva 3D JET tukee kovia/jäykkiä ja lujia hartseja, mikä tekee 3D-tulostimesta loistavan työvälineen työkalujen suunnittelijoille ja prototyyppejä varten.


360° karkaisu kestävyyden lisäämiseksi

XYZprinting esittelee myös tyylikkään ja ammattimaisen karkaisukammion, XYZprinting UV Curing Chamberin, joka tukee täydellisesti XYZprintingin SLA- ja DLP 3D -tulostimia.
XYZprintingin UV-karkaisukammio sisältää kääntötason ja heijastavan sisäpeilin. UV-laite tuottaa tasaisen, keskitetyn ja jatkuvan UV-valon, joka karkaisee nopeasti fotopolymeerihartseilla tulostetut tulosteet kaikista suunnista. Jälkikarkaisuprosessi parantaa tulosteiden kovuutta ja kestävyyttä sekä puhdistaa ja karkaisee tulosteiden pinnan tasaiseksi.

Kompakti 3D-avofilamenttitulostin ammattilaisille

XYZprinting esittelee ammattilaisilla ja innokkaille 3D-tulostajille da Vinci Jr. 1.0 Pron, joka mahdollistaa muiden valmistajien filamenttien käytön. da Vinci Jr. 1.0 Pro:ssa on käytetty uutta ilmakanavarakennetta, joka parantaa jäähdytystehoa ja tarjoaa paremman tulostuskokemuksen.
Ammattikäyttöön suunniteltu 3D-tulostin on täynnä helppokäyttöisiä ominaisuuksia, se tarjoaa parhaan kokemuksen ja on ensisijainen valinta 3D-suunnittelijoille.

Värejä sekoittava 3D-tulostin

XYZprinting esittelee messuilla myös Junior-tuoteperheen uusimman jäsenen, da Vinci Jr. 2.0 Mixin, yhtiön ensimmäisen tulostimen, joka kahta filamenttia sekoittavan uuden kaksoissulakkeen ansiosta pystyy tuottamaan värisekoituksia.
Tulostin on saatavana Euroopassa tammikuussa 2017 579 euron suositeltuun verolliseen vähittäismyyntihintaan.

3D-tulostusta kouluun ja koteihin

da Vinci 3D Pen Education Package sisältää erilaisia opetusohjeita erilaisten objektien luomiseen. Education Package sisältää käyttöohjeen, videoita ja malleja sekä kaksinkertaisen määrän PLA-filamenttia vakioversioon nähden. Vaihe vaiheelta etenevien ohjeiden ja uusien työkalujen ansiosta pakkaus on valmis auttamaan opettajia ottamaan da Vinci 3D Penin käyttöön luokkahuoneissa ja kotona.