Lehdistötiedote: Samsung esitteli tänään lehdistötilaisuudessaan Samsung-ekosysteemin tuoreimmat uutuudet: Galaxy Tab S3 -tabletin, Galaxy Book -hybriditabletin ja käsiohjaimella varustetut Gear VR -virtuaalilasit.

Uusi Galaxy Tab S3 vahvistaa tapoja, miten tablettia voi käyttää. Uuden sukupolven tabletissa yhdistyvät luovuus, viihde ja tuottavuus täysin uudella tavalla. Samsung kysyi käyttäjiltä, mitä modernilta työkoneelta vaaditaan, ja tuloksena on Galaxy Book. Kyseessä on tabletin ja kannettavan tietokoneen hybridi, joka tuo mukanaan kummankin maailma parhaat puolet. Uusi Gear VR on nyt varustettu ohjaimella, joka parantaa VR-käyttökokemusta. Ohjain on suunniteltu tarjoamaan yksinkertaisen ja kätevän keinon navigoida ja vuorovaikuttaa VR-ympäristöissä.

Galaxy Tab S3 – fiksusti suunniteltu tabletti työhön ja vapaa-ajalle.
Galaxy Tab S3 laajentaa Samsung-ekosysteemiä tabletilla, jossa toistuu sama muotokieli kuin Galaxy S7:ssa ja vuoden 2017 Galaxy A -mallistossa.

Tabletti on riittävän pieni otettavaksi mukaan kaikkialle ja tarpeeksi iso laajempienkin työprojektien käsittelyyn. Joskus sanat eivät riitä, jolloin nopea piirros tai kuva saattaa olla tekstiä parempi ilmaisukeino. ​Galaxy Tab S3:ssa on S-Pen-kynä, jolla voi muun muassa tehdä merkintöjä suoraan PDF-asiakirjoihin, kaapata GIF-animaatioita videoista tai päästää luovuutensa valloilleen erilaisten piirtotyökalujen avulla.  S Pen -kynää voi käyttää myös tekstintunnistukseen sisäänrakennetulla käännöstyökalulla​ ja kynämerkintöjä voi nyt tehdä avaamatta lukitusnäyttöä.

Galaxy Tab S3 tarjoaa käyttäjälleen erinomaisen video- ja pelikokemuksen, ja se tukee HDR-videotoistoa. Galaxy Tab S3 on myös Samsungin ensimmäinen tabletti, joka toistaa stereoääntä neljästä kaiuttimesta. Kaiuttimet ovat AKG by HARMANin kädenjälkeä, mikä varmistaa erinomaisen äänentoiston.

Galaxy Book – optimaalinen työkalu matkustavalle ammattilaiselle
Samsung Galaxy Book tulee myyntiin kahdessa koossa. Se on erinomainen työkalu käyttäjälle, joka ei halua menettää mitään valitessaan tabletin ja tietokoneen väliltä. Galaxy Book tarjoaa kaikki Windows 10:n edut ja ominaisuudet yhdistettynä näppäimistö- ja S-Pen-toiminnallisuuden kanssa. Galaxy Bookin näppäimistö on tyypillistä mobiilinäppäimistöä kookkaampi ja tarkempi, joten se on yhtä kätevä kuin perinteinen näppäimistö.

Sekä Tab S3 ja Galaxy Book tukevat Samsungin uusinta tekniikkaa mukaan lukien HDR-videotoistoa ja Samsung Flow -palvelua, joka tarjoaa saumattoman ja turvallisen keinon kirjautua eri Galaxy-laitteiden avulla. Galaxy Bookin voi synkronoida esimerkiksi älypuhelimen kanssa, jolloin puhelimeen tulevat ilmoitukset näytetään hybriditabletin ruudulla.

Gear VR on nyt varustettu peliohjaimella
Gear VR:lla on nyt on entistä helpompi nauttia interaktiivisista virtuaalikokemuksista. Vuoden 2017 Gear VR -mallin mukana tulee kätevä käsiohjain. Ohjain on kaarevasti muotoiltu ja ergonominen. Se toimii sekä kauko- että peliohjaimena. Se antaa käyttäjälle paremman keinot vuorovaikuttaa virtuaalimaailmassa ja sillä voi vähentää käsi- ja pääeleiden käyttöä, mikä tekee pitkistäkin VR-istunnoista mukavampia.

“Finger-trigger”-liipaisin, kotipainike, äänenvoimakkuuden säädin ja takaisin-painike mahdollistavat sen, että käyttäjä voi paremmin keskittyä virtuaalikokemukseen. Ohjaimessa on myös kosketusalusta, joka helpottaa ja nopeuttaa vuorovaikutusta VR-sovelluksissa. Gear VR -ohjain on saatavana myös erikseen, ja se on yhteensopiva aiempien Gear VR -mallien kanssa.

 Suositushinnat: ​S3 Galaxy Tab WiFi 699 €, Galaxy Tab S3 4G 799 €. Galaxy Bookin hintatiedot ilmoitetaan myöhemmin. Ohjaimella varustettu Gear VR tulee myyntiin keväällä 2017. Suositushinta 149€