Plantronics on julkaissut uudet kohtuullisen hintaluokan BackBeat 500 -kuulokkeet, jotka lupaavat korkealuokkaisen äänenlaadun sekä pitkää akunkestoa. Kevyet korvien päälle asetettavat kuulokkeet toistavat musiikkia yhdellä latauksella jopa 18 tuntia.

”Yhä useammat haluavat luopua sotkeutuvista kuulokejohdoista, mutta eivät halua joutua tekemään kompromisseja tyylin tai äänenlaadun osalta”, sanoo Plantronicsin Portfolio Business Management -johtaja Greg Miller. ”BackBeat 500 on erinomainen ensiaskel langattomien kuulokkeiden maailmaan. Sillä on hintaluokkansa pisin akkukesto, tyylikäs design ja Plantronicsille ominainen huippuluokan äänenlaatu.”

BackBeat 500 on varustettu 40 mm kuuloke-elementeillä ja bassoputkella sekä muistipehmusteella varustetuilla kupeilla, jotka eristävät ulkopuolisia ääniä. Musiikin kuuntelua ja puheluita voi ohjata kuulokkeissa olevilla painikkeilla. Kuulokkeiden mikrofoni tukee laajakaistaääntä, ja sillä voi myös aktivoida esimerkiksi puhelimen Siri-, Google Now- tai Cortana -avustajan.

Lisää speksejä:

  • Langaton kantama jopa 10 metriä, kun kuulokkeet on yhdistetty bluetooth 4.1 -standardia tukevaan laitteeseen
  • Taittuvat kupit tekevät kuljettamisesta helppoa
  • DeepSleep-tila säilyttää akun latauksen jopa kuuden kuukauden ajan kuulokkeiden ollessa käyttämättöminä
  • Tarvittaessa kuulokkeet voidaan yhdistää äänilähteeseen myös 3,5 mm liitäntää käyttävällä johdolla
  • Kuulokkeet voivat olla yhteydessä kahteen eri bluetooth-äänilähteeseen samanaikaisesti. Kaikkiaan kuulokkeet voi yhdistää kahdeksaan eri laitteeseen
  • Bluetooth-parin muodostaminen on helppoa ja nopeaa.

Hinta ja saatavuus
BackBeat 500 -kuulokkeet ovat pian saatavilla valkoisena, harmaana tai tummanharmaana. Kuulokkeiden suositushinta on 99 euroa.