Lenovo julkaisi MWC 2017 -messuilla kattavan valikoiman uusia mobiililaitteita. Laitteet vastaavat ihmisten vaatimuksiin saada ratkaisuja, jotka yhdistävät laitteet ja käyttäjäkeskeisen suunnittelun sekä jatkuvan verkkoyhteyden. Uudet laitteet kattavat lähes kaikki erilaiset mobiililaitteiden tuoteryhmät: Miix 320 -tabletti irrotettavalla näppäimistöllä, hybridikaksikko Yoga 720 ja 520, Tab 4 -tuoteperheen neljä tablettia koko perheelle ja Moto-älypuhelimet.

Kaikkia näitä laitteita yhdistää yksi yhteinen ominaisuus, joka antaa käyttäjälle aidon liikuteltavuuden, kuten LTE-verkkoyhteyden joka takaa liitettävyyden lähes kaikkialla. Samaan aikaan Lenovo julkaisee tiettyihin laitteisiin integroitavan Lenovo Connect with e-SIM -ratkaisun, jonka avulla asiakkailla on mahdollisuus hyödyntää paikallisten mobiiliverkkojen parhaita hintoja ympäri maailmaa.

Yoga-hybridit tuovat tasapainoisen yhdistelmän designia, suorituskykyä ja kannettavuutta

Liikkuvia käyttäjiä varten Lenovo tuo markkinoille Yoga 720:n ja 520:n, joista tulevat saataville 13-, 14- ja 15-tuumaiset mallit. Laitteet on tehty palvelemaan asiakkaita, jotka haluavat laitteelta PC-tietokoneen täyden tehon mahdollisimman ohuessa ja kevyessä kuoressa. Yoga 720:n 15-tuumainen malli on luokkansa tehokkain hybridikannettava ja siinä on seitsemännen sukupolven Intel Core i7 -suoritin, NVIDIA GeForce GTX 1050 -näytönohjain, huippunopea Thunderbolt 3 -liitäntä ja yhdeksän tunnin akunkesto. Mahdollisimman ohutta laitetta etsiville on suunniteltu 13-tuumainen ja 14,3 millimetrin paksuinen Yoga 720, joka on 17 prosenttia ohuempi kuin edellisen sukupolven 710.

Moto G⁵ ja Moto G⁵ Plus

Moto G -tuoteperheen uusimmat jäsenet Moto G⁵ ja Moto G⁵ Plus yhdistää laitteissa tehon sekä tyylikkään ulkonäön. Molemmat laitteet ovat ensimmäistä kertaa Moto G -mallien historiassa tarkkuustekniikalla työstettyä metallia. Laitteista löytyy tehokas, poikkeuksellisen suorituskyvyn mahdollistava kahdeksanytiminen prosessori, koko päivän kestävä akku, käyttäjän tiedot suojaava sormenjälkilukija sekä nopeasti tarkentava, edistyneet ominaisuudet sisältävä kamera.

Lenovo Tab 4 -tabletit koko perheelle

Lenovo Tab 4 -tablettiperhe pohjautuu yhtiön vankkaan kokemukseen tableteista parannuksien kera. Saataville tulee neljä tehokasta laitetta, jotka on kehitetty jokaiselle perheenjäsenelle sopiviksi. Lenovo Tab 4 8 ja Lenovo Tab 4 10 korostavat multimediakokemusta ja sisältävät Dolby Atmos -äänet. Tuotesarjan uudet huippumallit Lenovo Tab 4 8 Plus ja Lenovo Tab 4 10 Plus sisältävät täysteräväpiirtonäytöt, tehokkaat suorittimet ja aina 12 tuntiin yltävän akkukeston.

Tuotesarjaa täydentävät lisävarustepaketit, jotka muuntavat Lenovo Tab 4 -sarjan laitteet joko lasten tableteiksi tai työkaluiksi. Lapsille suunniteltu Kid’s Pack sisältää iskunkestävän suojakotelon, sinisen valon suodattimen ja parin värikkäitä, naarmuuntumiselta suojattuja tarroja, jotka kytkeytyvät Lenovon Kid’s Account -palvelun koostamiin lapsille tarkoitettuihin sisältöihin. Tabletti muuntuu helposti työkoneeksi Bluetooth-näppäimistön sisältävän Productivity Packin avulla. Productivity Pack -lisävaruste täydentää Lenovo Tab 4:n tuottavuuskäyttöliittymää, jossa on tehtäväpalkki nopeaan vaihtoon sovelluksesta toiseen, tuki yleisille näppäimistöoikoteille ja optimointi hiiren ja näppäimistön käyttöön.

Miix 320 irrotettavalla näppäimistöllä ja LTE-verkko-optiolla

Miix 320 on edullinen laite, joka yhdistää keveyden lisäksi Windows 10:n tuottavuusominaisuudet täysikokoisella, irrotettavalla näppäimistöllä. Laitteesta löytyy täysteräväpiirtoinen 10,1 -tuumainen näyttö, jonka ansiosta laitetta voi käyttää kannettavana työkaluna tai näppäimistön irrottamalla tablettina, joka painaa vain 550 grammaa. Laitteesta löytyy myös 10 tunnin akunkesto. Lisävarusteena saatavan LTE:n avulla pääsee verkkoon lähes missä tahansa.

Lenovo Connect e-SIM yhdistää kaikkialla maailmassa

Lenovo Connect e-SIM antaa käyttäjille saumattomat yhteydet ja paikalliset langattomien mobiiliverkkojen hinnat, vaikka he olisivat ulkomailla. Lenovo Connectin avulla käyttäjät voivat jopa jakaa saman liittymän eri laitteiden kesken.

Saatavuus

Moto G⁵ ja Moto G⁵ Plus tulevat saataville Euroopassa maaliskuun alusta alkaen.

Tab 4 8, Tab 4 10, Tab 4 8 Plus ja Tab 10 Plus ovat saatavilla Lenovon jälleenmyyjäkumppaneilla toukokuun alusta alkaen.

Miix 320 tulee saataville huhtikuussa. Lisäksi valikoiduilla markkinoilla tulee heinäkuusta alkaen Miix 320, jossa on Active Pen -kynäkkeen tuki ja Microsoft Office 365 (12 kuukaudeksi).

Yoga 720 (13- ja 15-tuumainen) tulee saataville huhtikuussa. Yoga 520 (14-tuumainen) tulee saataville heinäkuussa.

Kuluttajahinnat laitteille varmistuvat myöhemmin.